Oyuncak Dünyasının Kalbi Nürnberg?de Atıyor - Son Dakika
Güncel

Oyuncak Dünyasının Kalbi Nürnberg?de Atıyor

Oyuncak Dünyasının Kalbi Nürnberg?de Atıyor

Oyuncak dünyasının kalbi Nürnberg'de atıyor ALMANYA'nın Nürnberg kentinde kapılarını ziyaretçilere açan 66. Uluslararası Nürnberg Oyuncak Fuarı'nda 1 milyon 700 bin çeşit oyuncak sergilenirken, Fuara 24 Türk firması katıldı.

28.01.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncak dünyasının kalbi Nürnberg'de atıyor

ALMANYA'nın Nürnberg kentinde kapılarını ziyaretçilere açan 66. Uluslararası Nürnberg Oyuncak Fuarı'nda 1 milyon 700 bin çeşit oyuncak sergilenirken, Fuara 24 Türk firması katıldı.Göz kamaştıran oyuncaklar Dünya çapında bir numara olan 66.uluslararası Nürnberg Oyuncak ve Hobi Fuarı, 2 Şubat tarihine kadar sürecek. Türk firmalarının yanı sıra çok sayıda Türk işadamı fuarı ziyaret ederek, sergilenen bir buçuk milyonun üstündeki oyuncakları yakından görme fırsatı buldu. Nürnberg Başkonsolosu Asip KayaTürk firmalarının tek tek gezerek onlardan bilgi aldı.67 ülke'den 2857 firma mamüllerini gözler önüne serdi ve fuarı tam 100 ülkeden 75 bin işadamı gezdi.

ON BİR ÜRÜN GRUBU

Birbirinden cazip oyuncaklar on bir grup halinde 160 bin metrekarede sergilenirken, Türk firmaları da ilgi gördü. Neco Toys Genel Müdürü ve aynı zamanda Türkiye Oyuncakcılar Derneği Başkanı Yakup Kireçci, dernek olarak Tüm Türk Firmalarını destekledikleni ve son yıllarda Türkiye oyuncak imalatının yükselişe geçtiğini belirterek,gelecek yıllarda fuara daha çok Türk firmasının katılacağı bilgisi verdi. Red Castle (Kırmızı Şato) firma sahibi Levent Çevik'de Kum boyama ile dünya piyasasına girdiklerini,36 ülkede satış yaptıklarını anlatarak, Antalya'daki otellerde Almanların ilgisini çektiklerini vurguladı.

Fuara katılan Türk firmaları şöyle

Capar Ticaret, Çeren Kağıt ve kırtasiye, Çilek Mobilya, Dolu Oyuncak, Everest Turistik Eşya, Fen Oyuncak, Furkan Group, Güçlü oyuncak, Hakan Çanta,Halley Hediyelik oyuncak,Heidi Oyuncak, İskender Otomativ, MCD model Otomabil, MGS Plastik, Neca DışTicaret, Özyıldırım Dış Ticaret, Perre Group, Pilsan Pilastik, Proses Elektronik, Red Castle, Star Oyun Aletlerdi, Sultans Babies, Uçar Oyuncak ve UKB Accessories İstanbul.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Oyuncak Dünyasının Kalbi Nürnberg?de Atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement