Tepebaşı'nda Öğrenciler, Dekoratif Mum Atölyesinde Hem Üretti Hem Eğlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Tepebaşı'nda Öğrenciler, Dekoratif Mum Atölyesinde Hem Üretti Hem Eğlendi

16.12.2025 12:43  Güncelleme: 13:56

Tepebaşı Belediyesi İbrahim Ethem Kesikbaş Engelliler Montaj Atölyesi öğrencileri, Uçan Bisiklet İlkokulu öğrencileri ile birlikte dekoratif mum yapma etkinliğinde bir araya geldi. Etkinlik, özel bireylerin toplumsal yaşama katılımını artırmayı ve çocuklara empati kazandırmayı hedefliyor.

(ESKİŞEHİR) - Tepebaşı Belediyesi İbrahim Ethem Kesikbaş Engelliler Montaj Atölyesi öğrencileri, Uçan Bisiklet İlkokulu öğrencileri ile birlikte dekoratif mum yapımı atölyesinde buluştu. Atölyede öğrenciler mumlara şekil vererek eğlenceli bir gün geçirdi.

Tepebaşı Belediyesi Melih Savaş Yaşam Köyü'nde bulunan İbrahim Ethem Kesikbaş Engelliler Montaj Atölyesi öğrencileri, Uçan Bisiklet İlkokulu 1, 2, 3 ve 4'üncü sınıf öğrencileri ve öğretmenleri ile dekoratif mum yapımı atölyesinde bir araya geldi. Montaj atölyesinde gerçekleşen buluşmada özel bireyler, ilkokul öğrencileri ile birlikte dekoratif mumlar yaptı.

Özel bireylerin toplumsal yaşama aktif katılımını teşvik eden, el becerilerinin gelişimini desteklerken aynı zamanda sosyal iletişim ve iş birliği becerilerini güçlendirmeyi amaçlayan etkinlik, ilkokul öğrencilerinin de farkındalık kazanmasına katkı sağladı. Birlikte üretme ve paylaşma imkanı bulan katılımcılar, etkinlik süresince hem eğlenceli hem de öğretici anlar yaşadı.

Etkinlik sayesinde öğrenciler, özel bireylerle bir arada vakit geçirmenin önemini deneyimleyerek empati kurma ve farklılıklara saygı duyma konusunda bilinç kazandı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Tepebaşı'nda Öğrenciler, Dekoratif Mum Atölyesinde Hem Üretti Hem Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement