(Özel Haber) Alemci Hırsız Gardıropta Yakalandı - Son Dakika
Güncel

(Özel Haber) Alemci Hırsız Gardıropta Yakalandı

(Özel Haber) Alemci Hırsız Gardıropta Yakalandı

İzmir'in Torbalı ilçesinde hırsız, girdiği evde kendine rakı masası kurdu, ev sahibinin pijamalarını giydi, televizyon izledi.

03.08.2013 10:39

İzmir'in Torbalı ilçesinde hırsız, girdiği evde kendine rakı masası kurdu, ev sahibinin pijamalarını giydi, televizyon izledi. Gardırobun içinde saklanırken yakalanan hırsız, cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 23.00 sıralarında Torbalı'ya bağlı Çapak köyünde meydana geldi. Şehir dışında yaşayan ve Çapak ormanlık alan yakınlarında villası bulunan Metin İnaluk'un evinde garip yanar-söner ışıklar fark eden Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı asayiş ekipleri, evin çevresinde pusuya yattı. Kimseyi göremeyen jandarma, ev sahibine telefonla ulaşıp, evde olup olmadığını sordu. Evde olmadığı yönünde bilgi alan jandarma, ev sahibi Diş Hekimi Metin İnaluk'un evine gelmesini istedi. Bir süre sonra evine ulaşan İnaluk, kilitli olan kapıyı açınca evinin dağıtıldığını gördü. Jandarma ekipleri, evin içinde olduğundan emin olduğu hırsızı aramaya koyuldu.

Yatak odasına giren jandarma, gardırobu açtığında Hüseyin B. (20) ile karşılaştı. Evde inceleme yapan jandarma, rakı sofrası ile karşılaştı. Ayrıca hırsız ev sahibine ait pijamaları da giymişti. Bilgisayardan müzik açan hırsız, ev sahibine ait kıyafetleri bavullara da koyduğu belirlendi. Gözaltına alınan Hüseyin B.'nin iki defa askeriyeden firar ettiği, hırsızlık, adam yaralama gibi 10 ayrı suçtan da sabıkası olduğu belirtildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel (Özel Haber) Alemci Hırsız Gardıropta Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement