Özhan Marketler Zinciri 28.Şubesini Trilye'de Açtı - Son Dakika
Güncel

Özhan Marketler Zinciri 28.Şubesini Trilye'de Açtı

Özhan Marketler Zinciri 28.Şubesini Trilye\'de Açtı

Bursa'nın köklü ve güçlü perakende markası Özhan Marketler Zinciri, Trilye şubesini hizmete açtı.

29.06.2012 21:23  Güncelleme: 21:20

Bursa'nın tek yerli perakende markası Özhan Marketler Zinciri kaliteli hizmetini Tirilyeliler'le buluşturdu. Gıda sektöründeki kararlı bir şekilde büyümeye devam eden Özhan Marketler Zinciri'nin şube sayısı 28'e ulaştı.

Trilye Şube'nin açılışını Trilye Belediye Başkanı Ali Turan, Yeni Sölöz Belediye Başkanı Güngör Özhan, Özhan Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Özhan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Uluçay, Özhan Danışmanı Sabri Erdem ve Özhan Genel Müdürü İbrahim Özhan gerçekleştirdi.

Bursa'nın güvenilir markası olma iddiasını sürdüren Özhan'ı Bursalı dostları açılışta yalnız bırakmadı. Özhan, müşterilerini kaliteli ve zengin çeşitlerinin yanı sıra açılışa özel etkin kampanyalar ve indirimlerle karşıladı. Bölge sakinleri tarafından yoğun ilgi gören açılışta birçok hediye ürün, promosyonlar ve ikramlar sunuldu. Trilye Şube 200 metrekare alanda 2 personelle hizmet verecek.

Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan konuşmasında ürün ve hizmet kalitesinde tescilli Özhan Marketler Zinciri'nin sektöründe ilklerin markası olduğunu hatırlatırken, yıl içinde açılacak 4 şubenin müjdesini de verdi. Özhan, "Önümüzdeki hafta Ertuğrul şubemizi açıyoruz. Nilüfer'de 3, Ankara yolu üzerinde 1 olmak üzere diğer şubelerimizle ilgili çalışmalarımız da sürüyor. Kaliteli hizmetimizi tüm Bursalılarla buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

KALİTESİ TESCİLLİ

Özhan Marketler Zinciri, kendi markasıyla satışını gerçekleştirdiği ürünlerden binlerce seçkin markaya kadar müşterilerine hijyenik ve güvenilir hizmet vermeye devam ediyor. Şarküteri, peynir, meze, zeytin, tatlı, yufka, sigara böreği, sucuk gibi Özhan markalı birçok ürünü dostlarının damak tadına sunuyor.

ISO 22000 alan ilk yerel market unvanına sahip Özhan Marketler Zinciri'nin Trilye şubesinde de zengin marka seçeneklerinin yanı sıra et ve et ürünleri, şarküteri grubu, meşrubat, baklava ve tatlı çeşitleri, deterjan ve gıda reyonları, kozmetik ile ihtiyaç duyulan her ürünü bulmak mümkün.

Müşteri memnuniyetine ve güvenliğine büyük önem veren Özhan Marketler Zinciri'nin ürün ve hizmet kalitesi de tescilli. Mağazalarında müşteri profiline göre ürün karmasını doğru yönetmek adına kalite ve verimlilik çalışmalarına özen gösteren Özhan, gıda konusunda mevcut en yüksek standart olan K-Q TSE-ISO-EN 9000 Kalite Güvence Sistemi ve G-F TSE-ISO-EN 22000 Gıda Güvenliği Belgesi'ne sahip.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özhan Marketler Zinciri 28.Şubesini Trilye'de Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement