Özhaseki: "Bertaraf Timi Kurdum" - Son Dakika
Güncel

Özhaseki: "Bertaraf Timi Kurdum"

Özhaseki: "Bertaraf Timi Kurdum"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Avukatlarından Oluşan Bertaraf Timi Kurduklarını Söyledi.

30.12.2010 10:46

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, kendisine atılan iftiraları bertaraf etmek için seçimlere kadar avukatlarla bertaraf timi kurduklarını söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bütçe görüşmeleri sırasında elindeki gerçek dışı dosyalarla yalan yanlış ifadelerde bulunduğunu iddia eden Özhaseki, "Ancak, Kılıçdaroğlu bu kez büyük bir kayaya çarptı. Yalanlarına kimse inanmadı. Organize ettikleri büyük medya olayın üstüne gitmedi. Kalemşörleri bile elle tutulur bir yazı yazmadı. Güya bizi boğacaklardı, bunaltacaklardı, üstümüze geleceklerdi. Hepsi boşa çıktı" dedi.

Sivaslı Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Tamer ve yönetim kurulu ile federasyona bağlı 19 dernek başkanı son günlerde ortaya atılan asılsız iddialarla ilgili olarak Başkan Mehmet Özhaseki'ye destek ziyaretinde bulundu. Başkan Özhaseki burada yaptığı konuşmada "Her gün yeni bir yalanla ortaya çıkıyorlar" diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Hacı Ali Hamurcu olayının üstünü kapatmadıklarını savcılığa başvurduklarını belirten Özhaseki, "Bu olayda nokta kadar dahi hatamız yok" ifadesini kullandı. Kayseri için çok önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Özhaseki, şöyle konuştu:

"Belediye olarak marka olduk ve bu birilerini rahatsız etti. Kılıçdaroğlu'nun iddialarının birini çürütüyoruz yeni bir yalanla ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu, Avukat Yusuf Erikel'in Kayseri'de kaldığı otel parasını kim ödedi diye çıktı ortaya. Biz de otelden aldığımız belge ile olayın asılsızlığını ispatladık. Aradan bir iki gün geçti. Bu kez de elinde karanlık bir fotoğrafla ortaya çıktı ve Belsin Petrol'e ait akaryakıt ve LPG istasyonu'nun yanındaki 2 katlı binayı 9 katlı diye iddia etti. 'Burada kirli işler dönüyor' dedi. Biz bunu izah ediyoruz. Adam utanmadan sıkılmadan dünkü Arena programında aynı şeyleri tekrarlıyor. Güya biz oradan 250 trilyon almışız. Allah korusun. Allah bir kuruş almayı nasip etmesin. İnsan söylerken bile utanır. Biz orayı mühürledik. 3 yıl kapalı kaldı. Sonra mahkeme kararıyla tekrar açıldı. Ne yapalım derdimizi nasıl anlatalım. Allah kötüye eş etmesin. Kuru iftiradan korusun. Elinde bilgi, belge varsa ispatlarsın. Ama yok bolca çene bolca çene. Allah ıslah etsin."

ALTIN ÇAMURA DÜŞSE DE ALTINDIR

Konuşmasının devamında Kayseri'nin marka şehir olduğuna vurgu yapan Özhaseki, "Müfteri insanların laflarıyla şehrimiz bu özelliğini kaybetmez. Sadece biraz kafa bulandırır, zamanla o da anlaşılır. Altın yere düşüp çamur olsa da yine altındır" dedi. Kılıçdaroğlu'nun boş konuştuğunu, iddialarına kimsenin inanmadığını iddia eden Özhaseki, "Bu insan bu kadar konuşuyor ama eline bir taş alıp da bir yere koymuşluğu da yoktur. Bu kadar konuşuyorsun bari bu ülkeye bir faydan olsun" diye konuştu.

Başkan Özhaseki, kendisine atılan iftiraları bertaraf etmek için seçimlere kadar avukatlarla bertaraf timi kurduklarını da söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özhaseki: 'Bertaraf Timi Kurdum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement