Pankart Asan Kişiler Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Pankart Asan Kişiler Gözaltına Alındı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Bartın mitingi öncesinde ÖDP binasına pankart asan 6 kişi gözaltına alındı.

25.03.2014 18:34

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın kentteki mitingi öncesinde Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) binasına pankart asan 6 kişi gözaltına alındı.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki miting öncesinde Kırtepe Mahallesi'ndeki ÖDP il binasına AK Parti aleyhine pankart asıldı.

Pankartı gören polis ekipleri, binanın dışında yoğun güvenlik önlemi aldı. Kapıyı kilitleyen grup, yaklaşık 4 saat süren bekleyişin ardından ikna edildi.

Parti binasının kapısını açan 6 kişi, astıkları pankartla karakola götürüldü. - Bartın

Pankart Asan Kişiler Gözaltına Alındı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Pankart Asan Kişiler Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement