"Pers Prensi:Zamanın Kumları" Show TV Ekranlarında - Son Dakika
Güncel

"Pers Prensi:Zamanın Kumları" Show TV Ekranlarında

"Pers Prensi:Zamanın Kumları" Show TV Ekranlarında

Filmin başrollerini Jake Gyllenhaal, Sör Ben Kingsley, Alfred Molina ve Gemma Arterton paylaşırken, yapımcılığını Karayip Korsanları'nın yapımcısı Jerry Bruckheimer üstleniyor.

05.04.2014 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayip Korsanları'nın Yapımcısından "Pers Prensi:Zamanın Kumları" Show TV Ekranlarında!

Filmin başrollerini Jake Gyllenhaal, Sör Ben Kingsley, Alfred Molina ve Gemma Arterton paylaşırken, yapımcılığını Karayip Korsanları'nın yapımcısı Jerry Bruckheimer üstleniyor. Yönetmen koltuğundaysa, Harry Potter Ateş Kadehi'nin yönetmeni Mike Newell oturuyor.

Görsel efektler, egzotik mekanlar ve aksiyonla dolu, epik aksiyon-macera filmi "Pers Prensi: Zamanın Kumları", izleyenleri mistik Pers topraklarının derinliklerine götürürken eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Film; Haşhaşiler, Assassinler ve Binbir Gece Masalları'na konu olan Ebu Hassan'ın, haylaz bir prens olan Prens Dastan ile aralarında geçen destansı maceralarını konu alıyor.

Dastan, gönülsüzce de olsa gizemli bir prensesle güç birliği yapmak durumunda kalmıştır. Birlikte, zamanı tersine çevirebilen Zamanın Kumları'nı açığa çıkarabileceklerdir. Sahibinin dünyaya hükmetmesini sağlayabilecek olan yıllanmış bir hançeri korumak üzere, karanlık güçlere karşı bir yarış içine giren kahramanlarımız, kızgın çöllerde aşk, nefret, kan ve gerilim dolu serüvenlere sürüklenirler.

Marakeş, Ouarzazate, Erfoud, Fas ve İngiltere'deki Pinewood Studios'daki büyük ölçekli bir platoda çekilen film, 6 Oscar ve dört Altın Küre ödülünün de sahibi.

Macera sevenlere görsel şölen yaşatacak olan film Pazar akşamı 19.45'te Show Tv ekranlarında!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Pers Prensi:Zamanın Kumları' Show TV Ekranlarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement