Petrolspor'da Hedef Eski Performansı Yakalamak - Son Dakika
Güncel

Petrolspor'da Hedef Eski Performansı Yakalamak

Petrolspor\'da Hedef Eski Performansı Yakalamak

Petrolspor'un teknik direktörü Adnan Şentürk, 2-3 hafta sonra Petrolspor'un tam anlamıyla bir takım hüviyetini kazanacağını söyledi.

26.09.2013 13:15  Güncelleme: 13:14

Şentürk, yaptığı açıklamada, dün deplasmanda karşılaştıkları Ziraat Türkiye kupasında uzatma dakikalarında elendiklerini belirtirken, Boluspor karşısında iyi mücadele ettiklerini, oynan futboldan memnun olduğunu kaydetti.

Şentürk,"Yeni bir takımımız. Bu dönemlerde, bizim için sonuç çok önemli. Ama sonuçtan daha önemlisi ortaya koyduğumuz performans. Dün oynadığımız Boluspor maçında oynadığımız futbol gelecek adına sevindirici" dedi.

Petrolspor'un 2-3 hafta içerisinde gerçek anlamda takım hüviyetini kazanacağını anlatan Şentürk,"Halen bazı eksikliklerimiz var. Yeni futbolcularımızın uyum sürecini tamamlayamadık. Eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Eksikliklerimizi giderdiğimizde ortaya potansiyeli yüksek bir takım çıkacak. Genç, dinamik ve atletik, aynı zamanda da takımı ileriye taşıyacak futbolcu grubunun uyum sorununu aşmasını bekliyoruz. 2-3 hafta sonra mutlaka Petrolspor takımı gerçek kimliğine kavuşacaktır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Petrolspor'da Hedef Eski Performansı Yakalamak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement