Pikniğe Giden Lise Öğrencisi Suda Boğuldu - Son Dakika
Güncel

Pikniğe Giden Lise Öğrencisi Suda Boğuldu

Pikniğe Giden Lise Öğrencisi Suda Boğuldu

Kızıltepe'de arkadaşlarıyla pikniğe giden lise 11'nci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Serhat Tarhan, serinlemek için girdiği suda boğuldu.

24.04.2013 17:06  Güncelleme: 10:22

Mardin'in Kızıltepe'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tatili nedeniyle arkadaşlarıyla pikniğe giden lise 11'nci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Serhat Tarhan, serinlemek için girdiği suda boğuldu.

Kızıltepe Anadolu lisesi 11'nci sınıf öğrencisi Serhat Tarhan, dün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sırasında, bir grup arkadaşıyla birlikte Gurs Vadisi'ne giderek piknik yaptı. Daha sonra bazı arkadaşlarıyla gruptan ayrılan Serhat Tarhan, Ali Paşa Şelalesi mevkiinde suya girdi. Yüzme bilmediği belirtilen Serhat Tarhan, girdiği suda kayboldu. Arkadaşlarının çığlıkları üzerine yakın çevredeki köylülerin yardımı ile sudan çıkarılan Serhat Tarhan, Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Serhat Tarhan, yaşamını yitirdi.

Ölüm haberi üzerine hastaneye akın eden arkdaşları, öğretmenleri ve yakınları, Serhat Tarhan için gözyaşı dökerek sinir krizi geçirdi.

Savcıya ifade veren baba Sıtam Tarhan, oğlunun kendi izni ile pikniğe gittiğini belirterek, kimseden şikayetçi olmadığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Pikniğe Giden Lise Öğrencisi Suda Boğuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement