Pıppa Mıddleton Aqua Cyclıng Deneyimini Anlata Anlata Bitiremedi - Son Dakika
Güncel

Pıppa Mıddleton Aqua Cyclıng Deneyimini Anlata Anlata Bitiremedi

Pıppa Mıddleton Aqua Cyclıng Deneyimini Anlata Anlata Bitiremedi

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce'nin hayranları şarkıcının güzellik sırrını çözdü ve Twitter'dan paylaştı.

28.01.2014 09:45

BEYONCE'NİN GÜZELLİK SIRRI AQUA CYCLING'I HAYRANLARI İLE TWITTER'DAN PAYLAŞTI!

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce'nin hayranları şarkıcının güzellik sırrını çözdü ve Twitter'dan paylaştı. Diğer bir yıldız isim olan, İngiltere kraliyet ailesinin üyesi Pippa Middleton ise "bisiklet ve jakuzi bir arada bu tam da istediğim şey… Sağlıklı şekilde spor yapmak Aqua Cycling ile mümkün ve çok eğlenceli" diyerek memnuniyetini anlata anlata bitiremedi.

Avrupa ve tüm dünyada en yeni ve en popüler trend olan Aqua Cycling deneyimi, Türkiye'de ilk kez Fransız Dynamika firması tarafından üretilen tasarım ödüllü Spabike cihazları ile Upaqua'da…
Suda spor konseptini ilk kez Türkiye'ye getiren ABL Spor, sağlık ve spor alışkanlıklarınızda köklü değişiklikler yaratmak ve size enerji dolu bir yaşam kalitesi sunmak için sizleri Bireysel Aqua Cycling merkezi Upaqua ile tanıştırıyor. Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce'un, İngiltere'nin en popüler isimlerinden kraliyet ailesinin üyesi Pippa Middleton'ın ve daha birçok ünlü ismin güzellik sırrı olan Aqua Cycling, formunuzu korumanız, selülitlerinizden hızlıca ve sağlıklı bir yöntemle kurtulmanız için yeni bir spor anlayışı sunuyor. Kilo problemi yaşayan, kas ve eklem sorunları olduğu için rahatça spor yapamayanlar için de güvenilir sporun tek adresi Upaqua...

Avrupa ve tüm dünyada en yeni ve en popüler trend olan Aqua Cycling deneyimi, Türkiye'de ilk kez Fransız Dynamika firması tarafından üretilen tasarım ödüllü Spabike cihazları ile Upaqua'da size sunuluyor! Suda egzersiz yapmak vücut için çok sağlıklı ve faydalı olmakla birlikte herhangi bir ağrı ve sakatlanmaya sebep olmuyor. Suyun vücut ağırlığını desteklemesi ve Spabike kabinlerinin yan duvarlarında bulunan su jetlerinin vücuda masaj yapması, kullanıcılara zindelik ve tazelik kazandırıyor. Su jetlerinin sağladığı basınç, kan dolaşımını hızlandırırken, suyun sürtünmesi ise bacaklarda masaj etkisi yaratıyor. Suyun bacaklar üzerindeki uyarımı sporun etkisini iki katına çıkartarak selülit görünümünün azalmasını sağlıyor. Sağlık ve teknolojinin buluştuğu Fransız konseptine sahip Upaqua merkezlerinde, Spabike ile hem bölgesel zayıflama hem de daha fit bir görünüm için haftada iki kez 30 ya da 45 dakikalık seanslara gelmeniz yeterli. Orta tempolu 30 dakikalık seanslarda 400 ila 600 kilokalori arasında enerji harcanıyor. Etkili bir sonuç için haftada en az iki seansın önerildiği Aqua Cycling ile Upaqua'da bir aylık düzenli çalışma neticesinde vücutta gözle görülür değişikler ortaya çıkıyor.

Sağlık ve güzellik üzerindeki mucizevi etkilerinden ötürü tüm Avrupa basınında "sıra dışı bir olgu" olarak nitelendirilen Aqua Cycling, spor yapmayı keyfe dönüştüren benzersiz özellikleriyle sağlığına ve dış görünümüne önem veren her yaştan insanın tercihi oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pıppa Mıddleton Aqua Cyclıng Deneyimini Anlata Anlata Bitiremedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement