Pizza Hut'tan Yepyeni Tatlılar - Son Dakika
Güncel

Pizza Hut'tan Yepyeni Tatlılar

Pizza Hut\'tan Yepyeni Tatlılar

Pizzanın ardından, Pizza Hut'ın enfes ev yapımı tatlıları iyi gider.

19.02.2013 10:42

Pizza Hut, bundan böyle yeni satışa sunduğu tatlılarıyla da adından söz ettirecek. Birbirinden lezzetli tatlılar, Pizza Hut çalışanlarının tarifleriyle hazırlandı, içine Pizza Hut'ın klasik lezzeti eklendi. Ve ortaya tatlı aşıklarının tadına doyamayacağı lezzetler çıktı.

Pizzaseverlerin damaklarını kamaştıran marka Pizza Hut, artık tatlılarıyla da yediden yetmişe herkesin sevgisini kazanacak. Birbirinden lezzetli tatlılar, Pizza Hut'ın pizzada kanıtladığı ustalığını şimdi tatlılara taşıyor. Pizza Hut çalışanlarının kendi tariflerinden oluşturulan ve tamamen ev yapımı olarak hazırlanan tatlılar, lezzeti doğallıkla buluşturuyor.

Pizza Hut'ın yeni tatlıları, damağınızın olduğu kadar cebinizin de dostu. Oldukça uygun fiyatlara satışa sunulan Pizza Hut tatlıları, lezzeti "yok pahasına" deneyimlemenizi sağlayacak.

Mozaik, sufle, Tiramisu, Panna Cotta… Hepsi Pizza Hut'ta

Yepyeni tatlı çeşitlerini müşterileriyle buluşturan Pizza Hut'ta artık sufleden tiramisu ve vanilyalı dondurmaya, mozaikten Panna Cotta ve dondurmalı Crumble'a kadar birçok enfes lezzeti bulabileceksiniz. Ayrıca Pizza Hut bu muhteşem tatların hepsini cep yakmayan fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor. 4 TL ve 5 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan ev yapımı Pizza Hut tatlıları, enfes bir pizzanın ardından damağınızı şenlendirecek. Tatlıyı ve kahveyi tek menüde tatmak isteyenler ise, Pizza Hut'ın, tiramisu, sufle veya mozaik pasta ve kahveden oluşan promosyonlu tatlı menüsüne sadece 6 TL'ye sahip olabiliyorlar.

Pizza Hut, pizzalarıyla olduğu kadar ev yapımı tatlılarıyla da iddialı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pizza Hut'tan Yepyeni Tatlılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement