Polislerin Darp Ettiği İleri Sürülen Ahmet Koca'nın Yargılanmasına Devam Edildi - Son Dakika
Güncel

Polislerin Darp Ettiği İleri Sürülen Ahmet Koca'nın Yargılanmasına Devam Edildi

Polislerin Darp Ettiği İleri Sürülen Ahmet Koca\'nın Yargılanmasına Devam Edildi

Fatih'te polisler tarafından darp edilirken görüntüleri ortaya çıkan Ahmet Koca, hakkında polis memurlarına mukavemet suçundan açılan davanın görülmesine devam edildi.

05.03.2013 12:19

Fatih'te polisler tarafından darp edilirken görüntüleri ortaya çıkan Ahmet Koca, hakkında polis memurlarına mukavemet suçundan açılan davanın görülmesine devam edildi. Mahkeme polislerin sanık olarak yargılandığı dava ile birleştirme hususunda görüş istedi.

İstanbul 30. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanık Ahmet Koca ile şikayetçi polislerden A.Ö., M.M.G., A.G.,

C.A.A., ve S.A.A katıldı. Duruşmada söz alan sanık Ahmet Koca, polislere direnmediğini, hakarette bulunmadığını iddia etti.

Polisler tarafından darp edildiğini belirten Koca, "Ben kendileri hakkında şikayette bulundum ve işkence suçundan kamu davası açıldı. Beraatıma karar verilmesini talep ediyorum" dedi.

Duruşmada daha sonra söz alan polisler ise sanığın kendilerine direndiğini ve hakaret ettiğini belirterek şikayetçi olduklarını kaydetti. Hakimin sorusu üzerine polislerden M.M.G., olay nedeniyle meslekten ihraç edildiğini belirtti. Diğer polisler ise görevlerine devam ettiklerini söyledi.

Mahkeme, suçtan zarar görme ihtimaline bağlı olarak müştekilerin katılma taleplerini kabul etti. Aynı olayla ilgili İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde Koca'nın şikayeti ile polisler hakkında açılan dava ile bu dava arasında hukuki ve fiili irtibat bulunduğunu belirten mahkeme, bu nedenle İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nden görüş istenmesine karar vererek duruşmayı erteledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polislerin Darp Ettiği İleri Sürülen Ahmet Koca'nın Yargılanmasına Devam Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement