Polisten Nevruz'a Katılanlara Şeker - Son Dakika
Güncel

Polisten Nevruz'a Katılanlara Şeker

Polisten Nevruz\'a Katılanlara Şeker

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) tarafından düzenlenen Nevruz kutlamalarına katılanlara polis şeker dağıttı.

18.03.2013 16:39

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) tarafından düzenlenen Nevruz kutlamalarına katılanlara polis şeker dağıttı.

Sabah saat 10.00'da başlayan kutlamalara; BDP Ağrı Milletvekili Halil Aksoy, BDP Ağrı İl Başkanı Halef Keklik, İl Genel Meclis üyesi Orhan Tunç, Diyadin, Doğubayazıt, Taşlıçay ve Tutak BDP İlçe Başkanları ile vatandaşlar katıldı. Diyadin Mal Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe katılan vatandaşlara polis tarafından şeker dağıtıldı.

Nevruz ateşinin yakılmasıyla başlayan kutlamalarda, Kürtçe şarkılar eşliğinde halaylar çekildi.

Etkinlikte konuşan BDP Ağrı Milletvekili Halil Aksoy, çözüm sürecinin önemine vurgu yaparak, "Nevruzun tüm halkımıza barış ve kardeşlik getirmesini dilerim" dedi.

BDP İl Genel Meclis üyesi Orhan Tunç ise, Nevruz Bayramı'nın demokratik bir ortamda geçmesi için çalıştıklarını belirterek, Nevruz alanının kumlanmasında ve çevre düzenlemesinde kendilerine yardımcı olan Diyadin Kaymakamı Serdar Arslantaş'a teşekkür etti.

Konuşmaların ardından etkinlik sanatçıların verdiği konserle sona erdi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polisten Nevruz'a Katılanlara Şeker - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement