VAN (İHA) – Van'ın Başkale Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları, ilçe merkezindeki okullarda okuyan öğrencilere kek, çikolata ve meyve suyu ikram etti.
Başkale Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Başkale Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, okullardaki öğrencilere kek, çikolata ve meyve suyu dağıttı.
Polis memurları, "Buradaki asıl maksat, öğrencilere yakın olmak, onlarla sohbet etmek, varsa sorunlarını dinlemek, yardımcı olmak ve bu şekilde çocuklarla kaynaşmaktır" dediler. - VAN
Son Dakika › Güncel › Polisten Öğrencilere Kek ve Meyve Suyu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.