Portico Quartet, 2 Aralık'ta Salon'da - Son Dakika
Güncel

Portico Quartet, 2 Aralık'ta Salon'da

Portico Quartet, 2 Aralık\'ta Salon\'da

Salon, bu hafta sonu merakla beklenen bir caz ekibini ağırlıyor.

29.11.2011 14:07

İngiliz modern caz dörtlüsü Portico Quartet, 2 Aralık Cuma gecesi Salon takipçileriyle buluşuyor.

Deneysel müzikleri ile dikkat çeken ünlü caz ekibi Portico Quartet, 2 Aralık Cuma gecesi saat 22.00'de Salon sahnesine konuk oluyor. Soprano ve alto saksafonda Jack Wyllie, davulda Duncan Bellamy, kontrbasta Milo Fitzpatrick, hang ve perküsyonda ise Keir Vine'dan oluşan ekip, Salon seyircilerine etkileyici bir caz gecesi sunmaya hazırlanıyor.

21. yüzyılın perküsyonu olarak anılan 'hang'i tüm şarkılarında kullanarak oluşturduğu farklı tarzıyla dikkat çeken Portico Quartet, adını açık havada olması beklenirken şiddetli yağmur nedeniyle bir revakın (portico) altında verdikleri İtalya konserinin ardından aldı.

Portico Quartet'in 2007 yılında yayımlanan ilk albümü Knee-deep in the North Sea, ekibe Mercury Müzik Ödülleri adaylığı getirmenin yanı sıra, Time Out dergisi tarafından yılın en iyi caz albümü seçildi. Ekibin ikinci albümü Isla, 2009 yılında piyasaya sürüldü.

Bu yılsa Portico Quartet'in ilk albümü, Radiohead, New Order, The Fall, Public Image Ltd., The Stone Roses ve Magazine gibi İngiltere bağımsız müziğinin birçok önemli isminin albüm ve 45'liklerinde imzası bulunan ünlü prodüktör John Leckie tarafından baştan düzenlenerek, üç ekstra şarkıyla yeniden yayımlandı.

Portico Quartet konserinin biletleri 45 TL (masa), 35 TL (ayakta) ve 25 TL (öğrenci) üzerinden temin edilebilir. Salon biletleri, Biletix satış kanalları ve Salon gişesinden satılıyor. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerlidir. Lale Kart sahipleri bilet alımlarında %25'e varan özel indirimlerden yararlanabilirler. Salon gişesi Pazar günleri hariç her gün 10.00–18.00 saatleri arasında ve etkinlik günlerinde etkinlik başlayana kadar açık.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Portico Quartet, 2 Aralık'ta Salon'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement