Prenses Diana'nın Eski Sevgilisi James Hewitt'e İngiltere'de Büyük Tepki - Son Dakika
Güncel

Prenses Diana'nın Eski Sevgilisi James Hewitt'e İngiltere'de Büyük Tepki

Prenses Diana\'nın Eski Sevgilisi James Hewitt\'e İngiltere\'de Büyük Tepki

Dha DIŞ HABER - Yaptığı açıklamalarla Prenses Diana'nın kendisine aşkını ortalığa döktüğü için tepki çeken süvari James Hewitt'in, sakladığı Leydi Diana ve o zamanlar 6 yaşında olan Prens William'ın özel mektuplarını ABD'de en yüksek parayı verene satmaya kalkıştığı ortaya çıktı.

08.11.2015 10:28

Dha DIŞ HABER -

Yaptığı açıklamalarla Prenses Diana'nın kendisine aşkını ortalığa döktüğü için tepki çeken süvari James Hewitt'in, sakladığı Leydi Diana ve o zamanlar 6 yaşında olan Prens William'ın özel mektuplarını ABD'de en yüksek parayı verene satmaya kalkıştığı ortaya çıktı.

Yüksek tirajlı tabloid pazar gazetelerinden The Mail on Sunday'in "Aşağılık Adamın Maskesini düşürüyoruz" başlığıyla verdiği bugünkü haberi İngiltere'yi ayağa kaldırdı. Eski Kraliyet Muhafız Alayı subaylarından süvari binbaşı James Hewitt'in Kraliyet ailesinin mahrem mektuplarını satışa kalkışması Kraliyet ailesini kızdırdı.

Hewitt'in 6 mektup, 26 kart ve 6 yaşındaki Prens William'ın el yazısıyla yazılmış 2 özel notunun da içinde bulunduğu paketi satacağı ortaya çıktı. The Mail on Sunday soruşturunca, Devon'daki evinde bulunan James Hewitt'in (57) önce inkar etmeye çalıştığı anlaşıldı. Mail, satışın arkasında onun olduğunu gösteren maili gösterine Hewitt konuşacak bir şeyi olmadığını söyledi.

Prenses Diana'nın bir zamanlar oğlu Harry'e benzetecek kadar sevdiği eski sevgilisinin ihanetinin Buckingham Sarayını kızdıracağına dikkat çekildi.

ABD'de müzayede salonlarında Kraliyeti ilgilendiren mektupların elden ele dolaşması üzerine Hewitt'e ihanet suçundan soruşturma başlatıldı.

Süvari binbaşıyla 1986-1990 yıllarında flört eden Prenses Diana, yalnız yaşadığı Kensington Sarayı'ndan masumca yazdığı mektupların çoğunda arkadaşı olduğu için James Hewitt'e teşekkürlerini bildiriyordu. - Londra

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Prenses Diana'nın Eski Sevgilisi James Hewitt'e İngiltere'de Büyük Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement