Primo, Ürün Portföyüne Renkli Kozmetiği Ekledi - Son Dakika
Güncel

Primo, Ürün Portföyüne Renkli Kozmetiği Ekledi

Primo, Ürün Portföyüne Renkli Kozmetiği Ekledi

100'ü aşkın üretim kategorisiyle Türkiye'nin en büyük esnek üretim tesisine sahip olan Primo Ambalaj ve Kimya Sanayi, hizmet yelpazesine renkli kozmetik ve dermatoloji ürünlerini de ekledi.

11.10.2013 15:50

Tuzla'daki tesisini yeni üretim hatlarıyla geliştiren Primo, yılbaşından bu yana 2 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi.

Ülkemizde örneği olmayan bir üretim yapılanmasıyla Türkiye ekonomisine hizmet veren Primo Ambalaj ve Kimya Sanayi, İstanbul Tuzla'daki fabrikasına yeni üretim kategorileri ekledi. Primo, bu yılın Ocak ayından bu yana makine, laboratuar, standardizasyon uygulamaları, stoklama alanları ve lojistik altyapıya yönelik 2 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi. Firma bu yatırımın uzantısı olarak renkli kozmetik ve dermatolojik ürünler konusunda da hizmet vermeye başladı.

Renkli kozmetik kategorisinde ruj, allık, fondoten, pudra ve rimel üretimi gerçekleştiren Primo, dermatolojik ürünler kategorisinde ise cilt temizleme ve nemlendirme suları, tonik ve peeling jelleri üretmeye başladı.

Kozmetik büyük özen istiyor

Ciltle doğrudan ve uzun süre temas eden kozmetik ve dermatolojik ürünlerin büyük özenle ve kaliteli olarak üretilmesi gerektiğine dikkat çeken Primo Ambalaj ve Kimya Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Salvo Bahar, bu konuda çok iyi bir altyapı oluşturduklarını söyledi. Bahar, "Uluslararası standartlara uygun, sürekli laboratuvar kontrolü altında düzenli olarak denetlenen ve en modern makinelerin kullanıldığı bir üretim mekanizması oluşturduk. Şu an markaların özel üretimlerine yönelik ya da private label olarak, birinci sınıf renkli kozmetik ve dermatolojik ürünler hazırlıyoruz" açıklamasını yaptı.

Primo özel üretim yapılanmasıyla öne çıkıyor

"Daha önce de Primo olarak Türkiye'de ve bölgemizde esnek üretim konusunda merkez haline gelmeyi hedeflediğimizi söylemiştim" bilgisini aktaran Salvo Bahar, bu yolda ilerlemeye devam ettiklerini dile getirdi. Bahar, "100'ü aşkın sektöre hizmet verebilecek çok özel üretim yapılanmamızla, hızlı tüketim ürünleri ihtiyacı konusunda en doğru adres olarak öne çıkıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Primo, Ürün Portföyüne Renkli Kozmetiği Ekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement