Pupa'dan Cadebostan'da Karnaval Gibi Doğum Günü Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Pupa'dan Cadebostan'da Karnaval Gibi Doğum Günü Kutlaması

Pupa\'dan Cadebostan\'da Karnaval Gibi Doğum Günü Kutlaması

Pupa, Caddebostan mağazasının 5. kuruluş yıldönümü nedeniyle 11 Mayıs Pazar Günü Pupa Yönetim Kurulu üyesi Metin Ölken'in katılımı ile doğum günü kutlaması yapıyor.

08.05.2014 12:13  Güncelleme: 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en geniş Apple Yetkili Satış Noktası (Apple Premium Reseller-APR) ağına sahip olan Pupa, Caddebostan mağazasının 5. kuruluş yıldönümü nedeniyle 11 Mayıs Pazar Günü Pupa Yönetim Kurulu üyesi Metin Ölken'in katılımı ile doğum günü kutlaması yapıyor.

İspanya'nın ünlü gösteri ekibi Gothic Circus, DJ Volkan Uça'nın performansıyla eşlik edeceği Retrobüs ekibi ve Power FM'in canlı yayını ile bir karnaval havasına bürünecek doğum günü partisinde 500 TL'lik alışveriş yapan herkese 50 TL'lik Pupa Card hediye edilecek. Power FM'den yapılacak anonsla Power Van'ı ilk bulanın iPad mini kazanacağı yarışma ile heyecan kazanacak kutlama, Anneler Günü'ne özel Yelken Turu hediyeli bir başka yarışma ile renklenecek.

Pupa Caddebostan Mağazası Doğum Günü Partisi'ne katılanlar, bir yandan eğlencenin tadını çıkarırken, bir yandan da en yeni Mac, iPad, iPhone, iPod ürünleri ve aksesuarlarını görme, deneme ve uzman Pupa kadrosundan bilgi alma olanağı bulacaklar.

Pupa hakkında daha detaylı bilgiye "www.pupabilisim.com.tr" adresinden ulaşılabilir

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Pupa'dan Cadebostan'da Karnaval Gibi Doğum Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement