Radyo Spor Bu Yıl da Yılın En İyisi - Son Dakika
Güncel

Radyo Spor Bu Yıl da Yılın En İyisi

Radyo Spor Bu Yıl da Yılın En İyisi

Futbol Plus Dergisi okuyucuları ve jürisinin seçtiği isimler, Pazar günü Le Meridien düzenlenen törenle bir araya geldi.

22.05.2014 13:41  Güncelleme: 13:36

Spor, sanat, siyaset ve medya dünyasının önemli isimlerinin katıldığı ödül gecesinde, futbolun yıldızlarına ödüller verildi. Milli futbolcular Caner Erkin, Burak Yılmaz ve Mehmet Topal geceye katılan konukların alkışları arasında ödüllerini aldılar.

Spora verdiği destek ve aralıksız spor yayını yapmasıyla Yılın Spor Radyosu seçilen 107.2 frekansıyla yayın yapan Radyospor'un ödülünü, Radyospor'un Yayın Yönetmeni Barış Ertül, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Haznedar'ın elinden aldı.

Radyospor hakkında: Türkiye'nin ilk spor radyosu olan Radyo Spor, tam 8 yıldır zirvedeki yerini koruyor. "Sporun tek adresi" sloganı ile yayın yapan Radyo Spor, gündemi belirleyen kaliteli içeriği ile gazete ve televizyonlarda en fazla referans gösterilen spor radyosu. 07 – 24 saatleri arasında canlı yayınla sporun her dalından haber veren Radyo Spor, doğru ve tarafsız haber arıyorsanız tam size göre! Radyo Spor, yayın kadrosu ile de oldukça iddialı. Pek çok tanınmış isim sporu burada masaya yatırıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Radyo Spor Bu Yıl da Yılın En İyisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement