Radyocunun Otomobili Kundaklandı - Son Dakika
Güncel

Radyocunun Otomobili Kundaklandı

Radyocunun Otomobili Kundaklandı

Manavgat Radyo Televizyon (MRT) Genel Müdürü Sedat Manav'a ait otomobil, sabaha karşı kundaklandı.

11.05.2011 15:11

Manavgat Radyo Televizyon (MRT) Genel Müdürü Sedat Manav'a ait otomobil, sabaha karşı kundaklandı. Otomobil kullanılamaz hale gelirken, saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Manavgat'ın Aşağı Hisar Mahallesi'nde park halinde bulunan MRT Genel Müdürü Sedat Manav'a ait otomobil, sabaha karşı saat 03. 45 sıralarında kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce kundaklandı. Ön ve arka taraflarından yakılan araçtaki yangın, durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Tamamen yanan otomobil, kullanılamaz hale geldi.

Mahalledeki hiçbir sokak lambasının yanmaması nedeniyle çevredeki güvenlik kameralarından yeterli ölçüde görüntü alınamazken, bir güvenlik kamerası kaydında, gri bir araç ile aracı tutuştururken görüntülenen beyaz tişörtlü bir kişi tespit edildi. Emniyet güçleri, kundaklama olayına karışan şüphelilerin yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

Sedat Manav ise şüphelendiği biri olmadığını belirterek, "Cana geleceğine mala gelsin. Olayın en kısa zamanda çözüleceğine inanıyorum" dedi. - Antalya/ Manavgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Radyocunun Otomobili Kundaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement