Ramazan, Beylikdüzü'nde Kardeşlik Duygusunu Pekiştiriyor - Son Dakika
Güncel

Ramazan, Beylikdüzü'nde Kardeşlik Duygusunu Pekiştiriyor

Ramazan, Beylikdüzü\'nde Kardeşlik Duygusunu Pekiştiriyor

Beylikdüzü Belediyesi'nin mahallelerde kurduğu iftar sofraları ile vatandaşlar, Ramazan ayını birlik ve beraberlik içerisinde yaşadı.

16.07.2013 13:13

Beylikdüzü Belediyesi'nin mahallelerde kurduğu iftar sofraları ile vatandaşlar, Ramazan ayını birlik ve beraberlik içerisinde yaşadı. Aileler komşularıyla birlikte orucunu açarken, iftar sofraları uzun zamandır birbirini görmeyen dostların buluşmasına vesile oldu.

Beylikdüzü Belediyesi'nin mahalle iftarları vatandaşları aynı sofralarda buluşturdu. Barış Mahallesi'nde düzenlenen iftar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü'nün katılımıyla gerçekleşti. Başkan Uzun, yaptığı konuşmada, her akşam sekiz sabit noktada yaklaşık sekiz bin kişiye iftar verildiğini belirterek, "Hangi inanç, hangi etnik gruba mensup olursak olalım hepimiz bu ülkenin birinci sınıf vatandaşıyız, kardeşiz. Biz insanlığın vicdanıyız, bizim özelliğimiz bu" dedi. Yusuf Uzun, Barış Mahallesi'ndeki 26 dönümlük Osmanlı Parkı'nın bir ay içinde açılacağının da müjdesini verdi.

Darul Erkam İmam Hatipler ve İlahiyatçılar Eğitim Kültür Derneği'nin Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde din görevlilerine yönelik verilen iftara da uğrayan Başkan Uzun, sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi ve ilçenin hedef gösterilen projelere bir bir kavuştuğunu belirtti. Dernek başkanı Ruhi Öztürk de desteklerinden dolayı Başkan Uzun'a kitap hediye etti.

ŞİİR VE İLAHİLER GÖNÜLLERE HİTAP ETTİ

İftar sonrasında Ramazan kasabasında ise Seyfullah Kartal ve Necdet Erdoğral sahne aldı. Programın sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil tarafından Seyfullah Kartal ve Necdet Erdoğral'a çiçek takdim edildi. Yaklaşık iki saat sahnede kalıp ilahileri sevenlerine okuyan Kartal ve Erdoğral, Beylikdüzü'nde olmaktan çok mutlu olduklarını sözlerine ekledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ramazan, Beylikdüzü'nde Kardeşlik Duygusunu Pekiştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement