Ramazan Beylikdüzü'nde Kardeşlik Duygusunu Pekiştiriyor - Son Dakika
Güncel

Ramazan Beylikdüzü'nde Kardeşlik Duygusunu Pekiştiriyor

Ramazan Beylikdüzü\'nde Kardeşlik Duygusunu Pekiştiriyor

Beylikdüzü Belediyesi'nin mahallelerde kurduğu iftar sofraları ile vatandaşlar, Ramazan ayının manasını birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyor.

16.07.2013 14:17

Aileler komşularıyla birlikte orucunu açarken, iftar sofraları uzun zamandır birbirini görmeyen dostların buluşmasına da vesile oluyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nin mahalle iftarları bereketi ve huzuruyla devam ediyor. Barış Mahallesi'nde düzenlenen iftarda AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ile birlikte vatandaşları selamlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun; Beylikdüzü'nde altyapı, ulaşım, çevre, sağlık, eğitim, kültür ve sanat alanlarında kararlı, samimi, yenilikçi ve gerçekçi adımlar atıldığını belirtti. Her akşam 8 ayrı sabit noktada yaklaşık 8000 kişiye iftar verildiğini de söyleyen Başkan Uzun, "Kardeşlik sofrasında yine bir aradayız. Aynı sofrada ayrı ayrı renkler oluşturduğunuz için teşekkür ediyorum" dedi. Türkiye'nin her geçen gün emin adımlarla ilerlediğini de sözlerine ekleyen Başkan Uzun, "Hangi inanç, hangi etnik gruba mensup olursak olalım hepimiz bu ülkenin birinci sınıf vatandaşıyız, kardeşiz. Biz insanlığın vicdanıyız, bizim özelliğimiz bu" dedi ve Barış Mahallesi'ndeki 26 dönümlük Osmanlı Parkı'nın bir ay içinde açılacağının da müjdesini verdi.

"Başbakanımızın içten selamlarını getirdim" diye konuşmasına başlayan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ise "Rahmet ve bereket ayı Ramazan'ı birlikte yaşıyoruz, paylaşıyoruz, mutluyuz, gururluyuz" dedi.

Başkan Uzun Din Adamlarıyla İftarda

Darul Erkam İmam Hatipler ve İlahiyatçılar Eğitim Kültür Derneği'nin Yakuplu Sosyal Tesisleri'nde din görevlilerine yönelik verilen iftara da uğrayan Başkan Uzun,  sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi ve ilçenin hedef gösterilen projelere bir bir kavuştuğunu belirtti. Desteklerinden dolayı teşekkür eden Dernek Başkanı Ruhi Öztürk de Başkan Uzun'a kitap hediye etti.

İftar programlarına ayrıca Esenyurt Müftüsü Mehmet Müftüoğlu, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Erkam Yayınları Genel Müdürü Doğan Gökmen ve Beylikdüzü, Esenyurt, Büyükçekmeçe'den din görevlileri katıldı.

Şiir ve İlahiler Gönüllere Hitap Etti

İftar sonrasında vatandaşların akın ettiği Ramazan Kasabası'nda ise Seyfullah Kartal ve Necdet Erdoğral sahne aldı. Aynı anda sahneyi paylaşan  Seyfullah Kartal şiirleri, Necdet Erdoğral da okuduğu ilahileri ile halka duygulu bir gece yaşatarak, gönülleri şenlendirdi. Programın sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil tarafından Seyfullah Kartal ve Necdet Erdoğral'a çiçek takdim edildi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ve birbirinden güzel şiirleri ve ilahileri sevenlerine okuyan Kartal ve Erdoğral Beylikdüzü'nde olmaktan çok mutlu olduklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ramazan Beylikdüzü'nde Kardeşlik Duygusunu Pekiştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement