Renklerin Modern Çizgilerle Olan Dengeli Uyumu Sabri Özel'de - Son Dakika
Güncel

Renklerin Modern Çizgilerle Olan Dengeli Uyumu Sabri Özel'de

Renklerin Modern Çizgilerle Olan Dengeli Uyumu Sabri Özel\'de

Sabri Özel, sonbaharın en göz alıcı renklerini bayram şıklığınıza ortak ediyor

09.10.2013 13:52

Hem kadın hem de erkek modasına özgün çizgiler kazandıran Sabri Özel, 2013/2014 sonbahar kış koleksiyonunda yer alan göz alıcı renk ve modelleriyle bayramı karşılıyor. Kadınları kabarık kol ve yoğun işlemeli detaylarıyla zarif bir stille buluşturan Sabri Özel; siyah, füme, lacivert ve grinin farklı tonlarıyla erkeklerin şıklığına artı değer katıyor. Sabri Özel; gömlek, bluz, takım ve trikolarda hem kadın hem de erkek moda severleri mutlu eden seçenekler sunarak bu bayramda da şıklığı gözler önüne seriyor…

Renklerin modern çizgilerle olan dengeli uyumu Sabri Özel'de

Kadın modellerinde siyahla bezeli saks mavi, bordo ve kırmızının farklı tonlarıyla bayrama etkileyici bir giriş yapan Sabri Özel, erkek modellerinde de gri, haki, nefti, gri tonları ve camel renkleriyle fark yaratıyor. Renklerin modern çizgilerle olan dengeli uyumunu tasarımlarında hissettiren Sabri Özel, stiliyle bayrama damgasını vurmak isteyenlerin favorileri arasındaki yerini alıyor.

Sabri Özel, kadınların vazgeçilmezi olan trikoları bir klasik olan beyaz ve ekru renkleriyle kombinleyerek, bayram şıklığını garanti altına almaya imkan veriyor. Sade bir şıklığı beraberinde getiren Sabri Özel yeni sezon kadın trikoları, renk oyunlarıyla kombinler üzerindeki etkinliğini artırıyor. Erkek moda severler için tasarladığı gri ve lacivertten zengin takımlarıyla da göz dolduran Sabri Özel, stilini yaratıcı hamlelerle zenginleştirmek isteyenlere hitap ediyor. Sabri Özel yeni sezon modelleri sayesinde siz de bayram stilinizle hayranlık uyandırabilir, kendinizi her an özel hissedebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Renklerin Modern Çizgilerle Olan Dengeli Uyumu Sabri Özel'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement