Rıdvan Şükür, Gazi Koşusuna Katıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Rıdvan Şükür, Gazi Koşusuna Katıldı

Rıdvan Şükür, Gazi Koşusuna Katıldı
23.09.2013 14:56  Güncelleme: 10:17

Dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür, Gaziler adına düzenlenen, 12. Gazi koşusuna katıldı.

22 Eylül 2013 Pazar günü düzenlenen 12. Gazi koşusuna katılan Gebze Dağcılık ve doğa sporları kulübü başkan yardımcısı Rıdvan Şükür, 8 km koştu. Üsküdar-Validebağ Şevket Aktalay İzci Evi Kros Parkurunda koşulan Gazi koşusu, her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun ilgi gördü.

İstanbul masterleri atletizm kulübü tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen koşu, bu yıl kros şeklinde gerçekleşti. Gazileri unutmayarak vefa örneği gösteren İstanbul masterleri atletizm kulübünün koşusuna katılan dağcı Şükür, kulüp yöneticilerini etkinlik nedeniyle tebrik etti.

Koşu öncesi ve sonrası Gazi koşusunun ortaya çıkış hikayesini yöneticilerden dinleyen Şükür, gazilere vefa örneği sergileyen, gaziler haftasındaki anlamlı koşu nedeniyle yöneticileri takdir ettiğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rıdvan Şükür, Gazi Koşusuna Katıldı - Son Dakika


Advertisement