Rize'de sürücü kamyonetle mağazaya girdi
RİZE'de bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonetle giyim mağazasının vitrininden içeri girdi. Kaza anı da işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay 15 Ekim günü gece saat 01.20 sıralarında Tophane Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki bir giyim mağazasında meydana geldi. Kentte T.B. idaresindeki kamyonet henüz belirlenemeyen bir nedenle cadde üzerinde park halinde olan 3 otomobile çarptı. Çarpanın etkisiyle kontrolden çıkan kamyonet kaldırımı da aşarak çevrede bulunan bir kadın giyim mağazasından içeri girdi. Mağazada kamyonetiyle ilerlemeye çalışan sürücü daha sonra da geri manevra yaparak mağazadan çıkmaya çalıştı. Mağazadan çıkmakta başarılı olamayan sürücü T.B. ardından kamyonetinden inerek kaza yerinde uzaklaştı.
Çevredeki vatandaşlar ve iş yeri çalışanları da durumu polise bildirdi. Şans eseri can kaybının yaşanmadığı kazada 3 otomobil ve iş yerinde hasar meydana geldi. Kaza anı da mağazaya ait güvenlik kameralarınca kaydedildi.
Camlarını kırarak kamyonetiyle mağazaya giren, ardından da aracını burada bırakarak olay yerinden uzaklaşan sürücü T.B. ise polis karakoluna giderek teslim oldu. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Son Dakika › Güncel › Rize'de Sürücü Kamyonetle Mağazaya Girdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.