Romanya'da Sinop Üniversitesi Bilim Adamlarına Ödül Yağdı - Son Dakika
Güncel

Romanya'da Sinop Üniversitesi Bilim Adamlarına Ödül Yağdı

Romanya\'da Sinop Üniversitesi Bilim Adamlarına Ödül Yağdı

Romanya'nın Köstence kentinde bu sene 4.'sü gerçekleştirilen Uluslararası Karadeniz Bilimsel Konferansı'nda Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyelerine ödül yağdı.

10.11.2013 15:59

Konferansa, Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesinden Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Osman SAMSUN, Prof.Dr.Murat SEZGİN, Prof. Dr. Levent BAT, Yrd. Doç. Dr. Fatih ŞAHİN, Arş. Gör. Derya ÜRKMEZ ve Yüksek Lisans Öğrencisi Fikriye ÜNLÜER katıldı.

Karadeniz'e kıyısı olan ülkelerin yanı sıra Avrupa'nın diğer ülkelerinde bilim adamı, gözlemci ve temsilcilerin katıldığı ve 100'ü aşkın bilimsel çalışmanın sunulduğu konferansta, Üniversitemiz Su Ürünleri Fakültesi Su Ürünleri Temel Bilimler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat SEZGİN ve çalışma grubu arkadaşları Arş.Gör.Dr.Melek ERSOY KARAÇUHA, Arş. Gör. Derya ÜRKMEZ ve Yüksek Lisans Öğrencisi İbrahim ÖKSÜZ'ün birlikte hazırladıkları 3 ayrı çalışma, 3 ayrı bilimsel kalite ödülü aldı.

Ödül töreninde ardarda Üniversitemizin sahneye davet edilmesi katılımcılardan büyük alkış aldı. Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Prof. Dr. Murat SEZGİN şunları söyledi: "Uluslararası Karadeniz Bilimsel Konferansı, Karadeniz'deki bilimsel faaliyetlerin sunulduğu en büyük konferans. Bu büyük organizasyonda Üniversitemizi en iyi şekilde temsil ettik ve onur duyduk. Elde ettiğimiz başarıda ekibimizde yer alan genç bilim adamlarının katkısı büyük. Genç arkadaşlarımıza daha fazla araştırma yapma fırsatı sunarak başarılarımızın artacağına inanıyorum."

Ödül töreninin ardından, Uluslararası Karadeniz Günü etkinlikleri kapsamında verilen resepsiyonda geleneksel Karadeniz pastası kesildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Romanya'da Sinop Üniversitesi Bilim Adamlarına Ödül Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement