Rüzgar Doğadan, Uçurtmalar İksir'den, Uçurmak Sizden - Son Dakika
Güncel

Rüzgar Doğadan, Uçurtmalar İksir'den, Uçurmak Sizden

İksir Resort Town'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında, ailece dolu dolu unutulmaz bir tatile davetlisiniz!

10.04.2014 13:50

Doğanın sunduğu esintiler sizi, uçurtmalarınızla birlikte size, gökyüzünün engin özgürlüğünü yaşatacak. Uçurtma Şenliği'nin düzenleneceği haftada, esinti doğadan, uçurtmalar İksir'den, uçurmak sizden…

Bir yandan çocuklar gibi şen olup gökyüzünde rengarenk uçurtmalarınızı uçururken, diğer yandan baharın tüm güzelliğini yaşayacağınız rengarenk çiçekler eşliğindeki doğada, barbekü eşliğinde piknik sizleri bekliyor. Baharın ilk günlerini doyasıya yaşamak, doğal ürünler yiyerek güvenle beslenmek, Ballıdağ'ın temiz bol oksijeni ile toksinlerden arınmak, doğada özgürce spor yapmak, sağlık ve enerji kazanmak için İksir Resort Town misafirlerine adeta bahar detoksu yaşatıyor.

19 Nisan ile 23 Nisan 2014 tarihlerini kapsayan programda, İksir Uçurtma Şenliği'nin yanı sıra, Dünyanın sayılı kanyon ve mağaralarına yerel rehberli geziler, Köpekçioğlu Konağı gezisi; Yumurtacı Göleti'ne bisiklet ve fayton ile gidiş; dünyanın en zengin oksijen bölgelerinden biri kabul edilen Ballıdağ'a ziyaret; profesyonel eğiticiler eşliğinde binicilik eğitimi; Orman yollarında atlı safariler, bahçe satrancı, dart veya petang. Çocuklar için sevimli ponyler ile tanışma- binişler ve ayrıca Atv - jeep ile safari gibi zengin bir etkinlik imkanı da bulunuyor.

Özel tesis belgeli İksir Resort Town'da, doğal ve yöresel ürünlerle besleneceğiniz, aktivite ve eğlence dolu dakikalar ailece sizleri bekliyor.

23 Nisan 2014 günü konaklamada %25 indirim fırsatı ve çocuklar için çeşitli sürprizler misafirlere sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rüzgar Doğadan, Uçurtmalar İksir'den, Uçurmak Sizden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement