Sahneye Çıkmak - Ben - Olmak Demek! - Son Dakika
Güncel

Sahneye Çıkmak - Ben - Olmak Demek!

Sahneye Çıkmak - Ben - Olmak Demek!

Ünlü oyuncu Irmak Ünal önceki gün fotoğraf sanatçısı Merve Hasman'ın objektifi karşısına geçti.

09.11.2015 17:11  Güncelleme: 17:12

Sebastian beach'te yapılan çekimlerde birbirinden güzel ve iddialı pozlar veren Ünal, oyunculuktan aile yaşantısına kadar birçok konu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fit olmanın kendisi için bir yaşam biçimi olduğunu söyleyen Irmak Ünal "Spor yapmak bana her daim haz veren bir duygu. Spor yaparken adeta kendimle yarışıyorum. Hep daha fazlasını yapmak için uğraşıyorum. Bu sadece spor için geçerli olan bir duygu değil, hayatımın her alanında daha iyisi olsun diye çalışıyorum." Dedi.

Oyunculuğun en büyük aşkı olduğunu belirten Ünal "Sahneye çıkmak benliğime kavuşmak gibi. Ben doğduğumdan beri bu sektördeyim ve oyuncu olmak için doğmuşum. Çocukluk yıllarımdan beri hayatım dizi setlerinde, tiyatro salonlarında ve kamera karşısında geçti. Bu duyguya o kadar alışığım ki adeta bağımlısıyım. Oyunculuk sevgiliyi özler gibi.. Oyunculuk yapmadığım dönemlerde bir yanım hep eksik kalır." dedi.

Anneliğinin hayatını olumlu yönde etkilediğini söyleyen Ünal"Annelik benim hayata bakış açımı değiştirdi. Artık çok daha kontrollü ve sabırlı biriyim. Çocuklardan dolayı oyunculuk adına gelen birçok teklifi değerlendiremedim. Şimdi kaldığım yerden daha güçlü bir şekilde devam etmeye çalışacağım… Sahneye olan heyecanım hiç bitmiyor."dedi.

Babası Cihan Ünal ile aynı projede yer almak istediğini belirten Ünal"Babam benim idolüm! Onun iş disiplinine, işi sahiplenişine ve oyunculuğuna hayranım. Onun kızı olduğum ve onu yakından gözlemleyebildiğim için çok şanslıyım. Onun gibi bir üstatla aynı proje de yer almak çok isterim." Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sahneye Çıkmak - Ben - Olmak Demek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement