Sahte Rakı Faciasında Gözaltı Sayısı 21'e Yükseldi - Son Dakika
Güncel

Sahte Rakı Faciasında Gözaltı Sayısı 21'e Yükseldi

İstanbul’da ürettikleri sahte alkolü piyasaya sürerek çok sayıda kişinin ölümüne yol açtıkları iddiası ile polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan kişi sayısı 21’e yükseldi.

31.10.2015 11:09

İstanbul'da ürettikleri sahte alkolü piyasaya sürerek çok sayıda kişinin ölümüne yol açtıkları iddiası ile polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan kişi sayısı 21'e yükseldi.

Sahte alkol ürettiği, temin ettiği ve sattığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan kişi sayısı 21'e yükseldi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Karaköy'de metil alkol sattıklarını tespit ettiği iş yeri sahibi 2 kişiyi daha gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, daha önce sahte alkol ürettiği, temin ettiği ve bunun satışını gerçekleştirdikleri gerekçesi ile 19 kişiyi gözaltına almıştı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sahte Rakı Faciasında Gözaltı Sayısı 21'e Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement