Sakarya Bir Saatlik Dolu Yaylayı Beyaza Bürüdü Bir Saatlik Dolu Yaylayı Beyaza Bürüdü - Son Dakika
Güncel

Sakarya Bir Saatlik Dolu Yaylayı Beyaza Bürüdü Bir Saatlik Dolu Yaylayı Beyaza Bürüdü

Sakarya Bir Saatlik Dolu Yaylayı Beyaza Bürüdü Bir Saatlik Dolu Yaylayı Beyaza Bürüdü

Sakarya ve çevresinde etkili olan sağanak yağışlar yüksek kesimlerde dolu olarak etkisini gösterirken Akyazı ilçesi'nin Kerem Ali Yaylasında yaklaşık bir saat süren dolu yağısi kıştan kalma görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

14.05.2013 16:26

Sakarya ve çevresinde etkili olan sağanak yağışlar yüksek kesimlerde dolu olarak etkisini gösterirken Akyazı ilçesi'nin Kerem Ali Yaylasında yaklaşık bir saat süren dolu yağısi kıştan kalma görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Yaylada dolu yağışı başladıktan 20 dakika sonra etraf beyaza bürünürken, yayla evinde kalanlar uzun süre dışarı çıkamadı.

Kerem Ali Yaylası'nda evi bulunan Erdoğan Duru, dolu yağışını cep telefonuyla kaydetti. Bugüne kadar bu mevsimde böyle bir şey görmediğini dile getiren, yağış sırasında yayladaki evinde bulunan Erdoğan Duru konuşmasında; '54 Yaşındayım. Bugüne kadar ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Fındık büyüklüğünde yağan dolu yağışı yaklaşık 1 saat sürdü ve 20 dakika gibi kısa bir sürede ortalık beyaza büründü. Evin çatısındaki saç'a vuran dolu tanelerinin çıkardığı ses yüzünden evin içinde birbirimizi duyamıyorduk. ö dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Bir Saatlik Dolu Yaylayı Beyaza Bürüdü Bir Saatlik Dolu Yaylayı Beyaza Bürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement