Sakarya'da Fetö Gözaltısında 5 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Fetö Gözaltısında 5 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Sakarya\'da Fetö Gözaltısında 5 Kişi Adliyeye Sevk Edildi

Sakarya'da FETÖ gözaltısında 5 kişi adliyeye sevk edildiSAKARYA'da, sosyal medyada Fethullahçı Terör Örgütü yanlısı paylaşımlarda bulunduğu iddia edilen 2 kişi ile 2 radyo yöneticisi ve 1 öğretmen adliyeye sevk edildi.

08.12.2016 13:43

Sakarya'da FETÖ gözaltısında 5 kişi adliyeye sevk edildi

SAKARYA'da, sosyal medyada Fethullahçı Terör Örgütü yanlısı paylaşımlarda bulunduğu iddia edilen 2 kişi ile 2 radyo yöneticisi ve 1 öğretmen adliyeye sevk edildi.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında operasyonlar sürüyor. Sakarya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nin yaptığı operasyonda örgütle bağlantısı olduğu iddia edilen 2 ayrı radyonun yöneticisi Cevdet Y. ve Erdinç Y. gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında sosyal medya takibi yürüten polis, internetten 15 Temmuz sonrası örgüt yanlısı paylaşım yapan Mahmut T. ile Savaş E.'yi ve örgütle bağlantısı olduğu iddiasıyla Sakarya Eğitimciler Derneği üyesi öğretmen Ahmet Ö.'yü de gözaltına aldı. 5 kişi emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Fetö Gözaltısında 5 Kişi Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement