Sakarya'da sel sularında mahsur kalan 8 kişi botlarla kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da sel sularında mahsur kalan 8 kişi botlarla kurtarıldı

Sakarya genelinde etkili olan şiddetli sağanak sonrasında Hendek ilçesinde göle dönen sokaklarda mahsur kalan 8 vatandaş, SAKTİM ekipleri tarafından botlarla kurtarıldı. Sel ve su baskınlarına sebep olan yağışlar nedeniyle birçok noktada tahliyeler gerçekleştirildi.

20.06.2023 14:27  Güncelleme: 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göle dönen sokaklardan botlarla böyle kurtarıldılar

Sel sularında mahsur kalan 8 kişiyi SAKTİM ekipleri kurtardı

SAKARYA - Sakarya genelinde etkisini gösteren şiddetli sağanak sonrasında Hendek ilçesinin göle dönen sokaklarında vatandaşlar, botlarla kurtarıldı. Gece saatlerinde mahsur kalan 8 vatandaş bot yardımıyla SAKTİM ekiplerince kurtarıldı.

Sakarya genelinde etkili olan kuvvetli sağanak yağış birçok noktada sel ve su baskınlarına sebep oldu. Geceden beri etkisini gösteren şiddetli sağanak yolları adeta göle çevirdi. Bu çerçevede Hendek ilçesi Beyküyü Mahallesi'nde yağış neticesinde oluşan sel suları evlere kadar girerken vatandaşlar, Sakarya Arama Kurtarma ve Yangın Timi ekiplerince bot ve iş makineleriyle tahliye edildi. Yaşadıklarını anlatan Emre Turan, "Evde uyuyorduk. Yan komşumuz seslenince uyanıp dışarı çıktık ve araçları yoldan çıkarttık. Geriye dönmeye gittiğimizde ise evin içine su girmişti anlık olarak yükselmişti. Yaklaşık bir metre su derinliği var. SAKTİM ekipleri de aileme ve komşularıma yardım ediyor" dedi.

Sakarya\'da sel sularında mahsur kalan 8 kişi botlarla kurtarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da sel sularında mahsur kalan 8 kişi botlarla kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement