Sakarya - Kaza Yapan Gezi Otobüsünde Ölen 2 Öğrenci Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Sakarya - Kaza Yapan Gezi Otobüsünde Ölen 2 Öğrenci Toprağa Verildi

Sakarya - Kaza Yapan Gezi Otobüsünde Ölen 2 Öğrenci Toprağa Verildi

Gönül Köprüsü Projesi Kapsamında Sakarya'dan Afyonkarahisar'a Giden ve Dönüşte Kütahyaænın Dumlupınar İlçesi'nde Kaza Yapan Otobüste Ölen 3 Öğrenciden İkisi Söğütlü İlçesi Fındıklı İlköğretim Okulu Öğrencileri 13 Yaşındaki Emine Eflioğlu ve 14 Yaşındaki Özlem Özyurt Bugün Gözyaşları Arasında Toprağga Verildi.

24.06.2010 18:55

Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Sakarya'dan Afyonkarahisar'a giden ve dönüşte KütahyaÆnın Dumlupınar İlçesi'nde kaza yapan otobüste ölen 3 öğrenciden ikisi Söğütlü İlçesi Fındıklı İlköğretim okulu öğrencileri 13 yaşındaki Emine Eflioğlu ve 14 yaşındaki Özlem Özyurt bugün gözyaşları arasında toprağga verildi.

Necmettin Demir idaresindeki Şuhut Belediyesi'ne ait 03 Y 6709 plakalı otobüsün Dumlupınar Şehitliği'ni ziyaret sonrasında geri dönerken kontroldan çıkarak devrilmesi sonucu 7 öğrencinin de yaralandığı kazada ölen Emine Efiloğlu ile Özlem ÖzkurtÆun cenazeleri toprağa verilmek üzere dün Adapazarı'na getirildi.

Kaza sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı müşteşarı Esengül Civelek beraberinde Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Müsteşar Yardımcısı Sadettin Sabaz, İlköğretim Genel Müdürü İbrahim Er, Ticaret ve Turizm Öğretimi Genel Müdürü Murat Balta ile Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Sakarya'dan Adapazarı'na gelerek ailelere başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, gazetecilere yaptığı açıklamada ailenin acısını paylaştıklarını belirterek, devlet olarak üzerlerine düşen her görevi yerine getireceklerini söyledi

Acılı baba Yusuf Efiloğlu 7 yaşında babasını, 10 yaşında amcasını, 16 yaşında dedesini ve 6 ay önce 23 yıllık hayat arkadaşını kaybettiğini kaydederek, şimdi de evladını kaybetmenin acısını yaşadığını söyledi. Heyet, daha sonra Özkurt'un Kantar köyündeki ailesine taziye ziyareti yaptı. Kazada yaşamını yitiren 13 yaşındaki Emine EfiloğluÆnun annesi Nazmi Efiloğlu'nun 6 ay önce kalp krizi sonucu öldüğü ve ablarıyla birlikte kaldığı belirlendi.

Öğrenciler bugün Serdivan'da toprağa verilirken, geziden dönen ve kazadan yara almadan kurtulan öğrenciler de veliler tarafından gözyaşları içinde karşılandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya - Kaza Yapan Gezi Otobüsünde Ölen 2 Öğrenci Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement