Sakarya Yeğenini Vurarak Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Sakarya Yeğenini Vurarak Öldürdü

Yeğenini vurarak öldürdüSakarya'nın Karapürçek İlçesi'nde Mevlüt Kara tartıştığı yeğeni 46 yaşındaki Cemal Kara ve yakınlarının üzerine pompalı tüfekle ateş etti.

26.04.2017 23:48

Yeğenini vurarak öldürdü

Sakarya'nın Karapürçek İlçesi'nde Mevlüt Kara tartıştığı yeğeni 46 yaşındaki Cemal Kara ve yakınlarının üzerine pompalı tüfekle ateş etti. Cemal Kara hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı.

Olay, Karapürçek Teketaban Köyü'nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan Mevlüt Kara ile yeğeni Cemal Kara arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Mevlüt Kara pompalı tüfekle ateş açtı. Başından vurulan Cemal Kara olay yerinde hayatını kaybetti. Kavgayı ayırmaya çalışan 48 yaşındaki Recep Kara ve 70 yaşındaki Ayşe Kara tüfekten çıkan saçmaların hedefi oldu. Yaralanan Recep Kara ile Ayşe Kara Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma olayın ardından kaçan Mevlüt Kara ve kendisine yardımcı olduğu iddia edilen 2 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sakarya Yeğenini Vurarak Öldürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya Yeğenini Vurarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement