Salihli'de Kaymakam Peynircioğlu'nun Başkanlığında Toplantı Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Salihli'de Kaymakam Peynircioğlu'nun Başkanlığında Toplantı Düzenlendi

Salihli\'de Kaymakam Peynircioğlu\'nun Başkanlığında Toplantı Düzenlendi

Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Yazı İşleri Müdürü, Özel İdare Müdürü, İlçe Nüfus Müdürü ve Merkez Mahalle Muhtarları katıldı.

14.09.2013 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaymakam Ertan PEYNİRCİOĞLU´nun başkanlığında yapılan toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Erkan TAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa DİLEK, İlçe Yazı İşleri Müdürü Harun ERDOĞAN, Özel İdare Müdürü Selim ÜRÜN, İlçe Nüfus Müdürü Asım GÜVEN ve Merkez Mahalle Muhtarları katıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Erkan TAŞ, Asayiş ve güvenlikle ilgili değerlendirmelerde bulundu.Güvenlikle ilgili alınan tedbirler hakkında bilgiler verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa DİLEK, 2013-2014 Eğitim ve öğretim yılı başlangıcında gerekli tedbirlerin alındığını ve okullarımızın öğretmen ve öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılına hazır olduğunu belirtti. 2013-2014 Eğitim ve öğretim yılının herkese hayırlı uğurlu olmasını diledi.

İlçe Nüfus Müdürü Asım GÜVEN, Adrese dayalı nüfus kayıt sisteminin uygulanması ile ilgili katılımcılara bilgiler verdi.

Özel İdare Müdürü Selim ÜRÜN, Doğalgaz bağlantı bedeli başvuruları hakkında bilgiler verdi.

28.04.2013 tarih ve 28631 sayılı resmi gazetede yayınlanan Bakanlar Kurulu kararına göre; merkez nüfusu 10000´in üzerinde olan ilçelerde mesken elektrik abone sayısının %60´ı Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından 2013 yılı için belirlenen 335 TL doğalgaz bağlantı bedelini yatırması halinde, BOTAŞ genel Müdürlüğünce gerekli yatırımlar gerçekleştirileceği, ve 28 Ekim 2013 ün son başvuru tarihi olduğu bildirildi.

Bu amaçla İlçe Özel İdare Müdürlüğümüzce Salihli Ziraat Bankasında açılan 36051355-5002 numaralı hesaba vatandaşlarımız tarafından doğalgaz bağlantı bedelleri yatırılabileceğini,

Ayrıca yeterli sayıda aboneye ulaşılamadığı takdirde yatırılan bedeller iade edileceğini,

Doğalgaz çevre dostudur. Çevreye saygılı, havayı kirletmeyen, doğaya zarar vermeyen çevreci bir enerji kaynağıdır. Yandığı zaman çevreye zararlı olan kül, yanmamış hidrokarbonlar, kükürt oksitleri gibi atık maddeler meydana getirmemektedir. Zararlı karbonmonoksit ve azotoksit emisyonları diğer yakıt türlerine göre daha düşüktür. Kısacası; doğanın, çevrenin ve dolayısıyla insan geleceğinin ciddi bir sigortasıdır.

- Doğalgaz her an kullanıma hazırdır.

- Doğalgaz ekonomiktir. Yanma veriminin diğer yakıtlara göre daha çok olması, buna karşı yakıt kaybının az olması doğalgaz kullanımını ekonomik kılmaktadır. Sanayide kullanımı maliyetleri azaltacağından, kullanımının yaygınlaşması her yönden avantaj sağlayacağı belirtildi. Doğalgaz abonelik başvuruları konusunda halkımızın bilgilendirilmesini,

İlçe özel idare müdürlüğünce kamu kurum ve kuruluşlara, sivil toplum örgütlerine ve merkez mahalle muhtarlıklarına konu ile ilgili yazı ve duyuru metni gönderilerek, kamu personeli ve tüm halkımızın bilgilendirilmesi sağlanacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Salihli'de Kaymakam Peynircioğlu'nun Başkanlığında Toplantı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement