Şampiyondan Binicilik Eğitimi Türk Binicilik Tarihinin Efsanevi Şampiyonu Kemal Öncü, Muğla'nın Bodrum İlçesi Gümüşlük Beldesi'nde Açtığı Merkezde Genç Binicilere Eğitim Vermeye Başladı. Merkezin Açılışında Fransız Atıyla Gösteri Yapan 68 Yaşındaki Kemal Öncü İzleyenleri Hayran Bıraktı. - Son Dakika
Güncel

Şampiyondan Binicilik Eğitimi Türk Binicilik Tarihinin Efsanevi Şampiyonu Kemal Öncü, Muğla'nın Bodrum İlçesi Gümüşlük Beldesi'nde Açtığı Merkezde Genç Binicilere Eğitim Vermeye Başladı. Merkezin Açılışında Fransız Atıyla Gösteri Yapan 68 Yaşındaki Kemal Öncü İzleyenleri Hayran Bıraktı.

Şampiyondan Binicilik Eğitimi Türk Binicilik Tarihinin Efsanevi Şampiyonu Kemal Öncü, Muğla\'nın Bodrum İlçesi Gümüşlük Beldesi\'nde Açtığı Merkezde Genç Binicilere Eğitim Vermeye Başladı. Merkezin Açılışında Fransız Atıyla Gösteri Yapan 68 Yaşındaki Kemal Öncü İzleyenleri Hayran Bıraktı.

Yıllarca Türkiye'yi binicilik dalında Balkanlar'da ve Avrupa'da başarıyla temsil eden ve 300'ün üzerinde 1'incilik kazandıktan sonra 2005 yılında Türkiye Olimpiyat Komitesi tarafından '50 yılın en başarılı ve centilmen sporcusu fairplay ödülünü' alan 68 yaşındaki usta binici ve eğitmen Kemal Öncü'nün Gümüşlük Çukurbük Mevkii'nde açtığı Öncü Binicilik Eğitim Merkezi törenle hizmete girdi. 12 dönümlük arazi üzerinde kurulan merkezi Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire (DP) ve konuklarıyla açan Öncü daha sonra Fransız'yla gösteri yaptı.

16.07.2011 11:10

Yıllarca Türkiye'yi binicilik dalında Balkanlar'da ve Avrupa'da başarıyla temsil eden ve 300'ün üzerinde 1'incilik kazandıktan sonra 2005 yılında Türkiye Olimpiyat Komitesi tarafından '50 yılın en başarılı ve centilmen sporcusu fairplay ödülünü' alan 68 yaşındaki usta binici ve eğitmen Kemal Öncü'nün Gümüşlük Çukurbük Mevkii'nde açtığı Öncü Binicilik Eğitim Merkezi törenle hizmete girdi. 12 dönümlük arazi üzerinde kurulan merkezi Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire (DP) ve konuklarıyla açan Öncü daha sonra Fransız'yla gösteri yaptı. Gümüşlük Belediye Başkanı, emekli albay Mehmet Tire de ata binerek binicilikteki ustalığını gösterdi.

Merkezde beş eğitmenin 10 atla, yılın 12 ayı hizmet verileceğini belirterek, 'Merkezimizde 7'den 70'e at binmeyi seven herkese eğitim verilecek. Amacımız hem bu sporu sevdirmek hem de amatörler arasında yaygınlaşmasını sağlamak. Gençler ve çocuklar arasında keşfettiğimiz yeni yetenekleride binicilik sporuna kazandırmak için her türlü fedakarlığı yapacağızö dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şampiyondan Binicilik Eğitimi Türk Binicilik Tarihinin Efsanevi Şampiyonu Kemal Öncü, Muğla'nın Bodrum İlçesi Gümüşlük Beldesi'nde Açtığı Merkezde Genç Binicilere Eğitim Vermeye Başladı. Merkezin Açılışında Fransız Atıyla Gösteri Yapan 68 Yaşındaki Kemal Öncü İzleyenleri Hayran Bıraktı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement