Şampiyonluğu başka bir İle götürmeyeceğiz - Son Dakika
Güncel

Şampiyonluğu başka bir İle götürmeyeceğiz

Şampiyonluğu başka bir İle götürmeyeceğiz

İzmitli futbolcu Erhan Yılmaz, Kocaei Birliskpor ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "Bende bir Kocaelisporluyum. Bu kent iki şampiyonluğu hak ediyor."dedi.

12.04.2016 10:41  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaelispor'un yıllarca formasını giyen İzmitli futbolcu Erhan Yılmaz, Keçiörengücü sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu Erhan Yılmaz, şunları söyledi." Son haftalarda çok formdayız. Biz her maçımıza final olarak çıkıyoruz. Her maç bizim için şampiyonluk maçı gibi. Kaldı üç maçımız. Bu hafta da zorlu bir maçımız var. Ankaragücü maçını da geçerek hedefimize emin adımlarla gitmek istiyoruz. Zaten bizim takımımız bu şekilde oynamaya devam ederse, zor yeniliriz.

DESTEK VERİLMELİ

İzmitli futbolcu Erhan Yılmaz takıma destekle ilgili ise şunları söyledi "Bir İzmitli olarak, ilk yarıdan beri bunu söylüyorum, bu takım Kocaeli'nin bir takımı. Ve bu kentteki futbol severlerin bu takımı izleyemiyor olmasına çok üzülüyorum. Bu kadar kaliteli oyunculardan kurulu güzel futbol oynayan bir ekibin izlenmemesi üzücü. Çok iyi bir takımımız var. Çok karakterli futbolculardan oluşuyor."dedi.

İDMANA ÇIKMADIK AMA MAÇLARIMIZI KAZANDIK

Erhan Yılmaz, idmana çıkmadıkları dönemdeki eleştirilere ise şu cevabı verdi."Bizim için para almadıkları gerekçesiyle idmana çıkmadıklarını yazdılar çizdiler. Oysa biz o kötü dönmede bile bireysel olarak idmanlarımızı yaptık. Ve maçlarımızı kazandık. Elbette buradaki insanlarda evine ekmek götürüyor. İhtiyaçları var. Ama o kötü dönmeler geride kaldı. Yönetimimiz, hocamız ve futbolcu arkadaşlarımın uyumu ile bu süreci aştık."dedi.

BENDE BİR KOCAELİSPORLUYUM

Erhan Yılmaz açıklamalarına şöyle devam etti. "Bende bir Kocaelisporluyum. Bu kent iki profesyonel takımı kaldırabilecek güçte, İki şampiyonluğu da kaldıracak, hatta üçü de kaldırabilecek potansiyele sahip. Bu takımın alt yapısında 350-400 futbolcu var. İnşallah bu başarı genç kardeşlerimiz için, kent futbolu için, iyi bir deneyim olur. Başında Kocaeli olan bir takımız. Biz bu işe inandık. Bu şampiyonluğu başka bir ile götürmeyeceğiz. Kocaeli'ye getireceğiz. Kocaeli kamuoyundan destek bekliyoruz."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyonluğu başka bir İle götürmeyeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement