Samsun'da Bir Kişi Tartıştığı Oğlu ve Yanındaki Şahsı Pompalı Tüfekle Yaraladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Samsun'da Bir Kişi Tartıştığı Oğlu ve Yanındaki Şahsı Pompalı Tüfekle Yaraladı

Samsun\'da Bir Kişi Tartıştığı Oğlu ve Yanındaki Şahsı Pompalı Tüfekle Yaraladı
04.06.2024 21:29

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir kişi, oğluyla yaşadığı tartışma sonucunda yanındaki şahsı da pompalı tüfekle yaraladı. Olayda yaralananlar hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde bir kişi, tartıştığı oğlu ile yanındaki şahsı pompalı tüfekle yaraladı.

Alınan bilgiye göre, M.C, Orta Mahalle Zafer Sokak'ta Y.K'ye ait dükkanda bulunan oğlu E.C'nin yanına gitti. Burada M.C. ile E.C. arasında tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda M.C, aracında bulunan pompalı tüfeği alarak ateş açtı. Açılan ateş sonucu E.C. ile iş yerinde bulunan Y.K. yaralandı.

Yaralılar, ihbar üzerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

M.C. ise Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'da Bir Kişi Tartıştığı Oğlu ve Yanındaki Şahsı Pompalı Tüfekle Yaraladı - Son Dakika


Advertisement