Samsun'da 'Çocuk İstismarı' Paneli - Son Dakika
Güncel

Samsun'da 'Çocuk İstismarı' Paneli

Samsun\'da \'Çocuk İstismarı\' Paneli

Samsun'da "Çocuk İstismarının Önlenmesi ve İstismara Uğramış Çocuklarla İlgili Yasal Düzenlemeler" konulu panel düzenlendi.

08.03.2013 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da "Çocuk İstismarının Önlenmesi ve İstismara Uğramış Çocuklarla İlgili Yasal Düzenlemeler" konulu panel düzenlendi.

Karadenizli Kadınlar Derneği tarafından düzenlenen panel, DSİ Konferans Salonu'nda yapıldı. Panele konuşmacı olarak katılan Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, "İstismara uğramış çocuklarla ilgili yasal mevzuat", Gazi Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ABD Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Figen Şahin "Çocuk istismarının önlenmesi", Ankara Barosu Çocuk Hakları Merkezi Üyesi Av. Hatice Kaynak, "Ceza yargılama süreci ve sonrasında istismar edilmiş çocuğun korunması", Mak.Yük. Müh. KİKAP Trabzon Başkanı Nilgün Turan, "KİKAP'ın kadına şiddetin önlenmesi ve çocuk istismarının önlenmesi ile ilgili yaptığı çalışmalar" hakkında bilgiler verdiler.

Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile KİKAP'ın organizesiyle düzenlenen panele Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy, Samsun Vali Yardımcısı Hasan Özhan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım ve kamuda çalışan memurlar ile vatandaşlar katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Samsun'da 'Çocuk İstismarı' Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement