Samsun - İş İstemeye Gitti Arbade Çıkardı *Olay Yerine Gelen Polislere De Direnen Şafak Sağlam, Sıkılan Biber Gazıyla Etkisiz Hale Getirildikten Sonra Gözaltına Alındı. - Son Dakika
Güncel

Samsun - İş İstemeye Gitti Arbade Çıkardı *Olay Yerine Gelen Polislere De Direnen Şafak Sağlam, Sıkılan Biber Gazıyla Etkisiz Hale Getirildikten Sonra Gözaltına Alındı.

Samsun - İş İstemeye Gitti Arbade Çıkardı
*Olay Yerine Gelen Polislere De Direnen Şafak Sağlam, Sıkılan Biber Gazıyla Etkisiz Hale Getirildikten Sonra Gözaltına Alındı.

Samsun AK Parti İl Başkanlığı'na Giden 27 Yaşındaki Şafak Sağlam, İşsiz Olduğunu Belirterek İl Başkanı Adem Güney ile Görüşmek İstedi. Ancak Görevliler Parti Yönetiminden Kimsenin Olmadığını Söylemesi Üzerine Öfkelenen Sağlam, Kafa Atarak Camları Kırmaya Başladı. Olay Yerine Giden Polislere de Direnen Sağlam, Biber Gazı Sıkılırak Etkisiz Hale Getirilip Gözaltına Alındı. AK Parti İl Binası'nda Bulunan Partililer ile Polisler de Sıkılan Gazdan Etkilendi.

14.09.2010 16:59

SAMSUN AK Parti İl Başkanlığı'na giden 27 yaşındaki Şafak Sağlam, işsiz olduğunu belirterek il Başkanı Adem Güney ile görüşmek istedi. Ancak görevliler parti yönetiminden kimsenin olmadığını söylemesi üzerine öfkelenen Sağlam, kafa atarak camları kırmaya başladı. Olay yerine giden polislere de direnen Sağlam, biber gazı sıkılırak etkisiz hale getirilip gözaltına alındı. AK Parti İl Binası'nda bulunan partililer ile polisler de sıkılan gazdan etkilendi.

Samsun AK Parti İl Başkanlığı'nda bugün meydana gelen olayda, Şafak Sağlam, parti binasına giderek görevlilerden il Başkanı Adem Güney ile görüşmek istediğini söyledi. Görevlilerin il başkanı ve diğer partili yöneticilerinin olmadığını söylemesi üzerine, "Nasıl hiç kimse yok. Benim borcum var. Evime haciz geldi. Niye kimse yok" diye bağırarak kapı ve camlara kafa atmaya başladı. Bunun üzerine Sağlam'ı sakinleştiremeyen görevliler polise haber verdi. Olay yerine gelen polislere de direnen Şafak Sağlam, sıkılan biber gazıyla etkisiz hale getirildikten sonra gözaltına alındı. Parti binası dışına çıktıktan sonra elini yüzünü yıkayarak biber gazının etkisinden kurtulmaya çalışan Sağlam, kafasında meydana gelen kanama nedeniyle önce hastaneye oradan da polis merkezine götürüldü.

Diğer taraftan AK Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Malkoç, "Şahıs partiye gelip yetkili biriyle görüşmek istemiş. Arkadaşlar onu nöbetçi il başkan yardımcımız Yüksel Akkuş'a yönlendirmiş. Nöbetçi il başkan yardımcımızdan iş istemiş. Oda böyle bir uygulamanın olmadığı iş verme gibi bir durumlarının bulunmadığını söylemiş. Şahıs sinirlenerek bağırmaya başlamış. Masaları yumruklamış. Arkadaşlarda polisi aramışlar. Onlar da gereken müdaheleyi yapmışlar" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun - İş İstemeye Gitti Arbade Çıkardı *Olay Yerine Gelen Polislere De Direnen Şafak Sağlam, Sıkılan Biber Gazıyla Etkisiz Hale Getirildikten Sonra Gözaltına Alındı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement