Samsun'un Renkleri Tepe Nautılus'a Taşınıyor - Son Dakika
Güncel

Samsun'un Renkleri Tepe Nautılus'a Taşınıyor

Samsun\'un Renkleri Tepe Nautılus\'a Taşınıyor

İstanbul'un iki yakasını buluşturan alışveriş merkezi Tepe Nautilus, 22 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında "Samsun Şehir Fotoğrafları" adlı sergiye ev sahipliği yapacak.

20.09.2014 10:29

Tepe Nautilus AVM'de sergilenecek ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen "Samsun Şehir Fotoğrafları" sergisi sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Birbirinden değerli 20 adet fotoğrafın yer alacağı sergi Samsun şehrinin doğal güzelliklerini ve şehir siluetini yansıtacak.
Samsun'un güzelliklerini ve tüm renklerini bulacağınız "Samsun Şehir Fotoğrafları" sergisi, 5 Ekim tarihine kadar Tepe Nautilus ziyaretçilerine açık olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Samsun'un Renkleri Tepe Nautılus'a Taşınıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement