Sanatçısı Turgay Başyayla ve Ekibi Kaza Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Sanatçısı Turgay Başyayla ve Ekibi Kaza Geçirdi

Sanatçısı Turgay Başyayla ve Ekibi Kaza Geçirdi

Türk Halk Müziği sanatçısı Turgay Başyayla ve ekibinin bulunduğu araç Sakarya'nın Sapanca ilçesinde takla attı.

23.06.2012 18:45

Türk Halk Müziği sanatçısı Turgay Başyayla ve ekibinin bulunduğu araç Sakarya'nın Sapanca ilçesinde takla attı. Kazada 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, İstanbul'dan Ankara istikametine giden Sezai Sarıtaş (48) idaresindeki 34 ET 9252 plakalı minibüs, aynı istikamette giden Hayrettin Yılmaz (50) yönetimindeki 34 NFS 50 plakalı hafif ticari araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüs takla atarken panelvan araç şarampole yuvarlandı. Minibüste bulunan Turgay Başyayla ve ekibi, vatandaşlar tarafından takla atan araçtan dışarı çıkartıldı. Kaza sonrası Turgay Başyayla'nın kardeşi Ahmet Başyayla (30), Ali, Cevat ve Kadir Can hafif şekilde yaralanırken panelvan araçta bulunan ve yaralanan Feti Yılmaz (29) ile Delal Yılmaz (50) olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerin ardından Adapazarı Toyota İlk yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırıldılar.

Başyayla kaza sonrası, " Çankırı'da bu akşam düzenlenecek olan Bahar Şenliklerine katılmak için ekibim ile birlikte yola çıktık. Ne olduğunu anlamadık bir anda aracımıza arkadan başka bir araç çarptı. Allaha şükür ucuz atlattık" diye konuştu.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sanatçısı Turgay Başyayla ve Ekibi Kaza Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement