Sancaktepe'de "tapu dolandırıcılığı ve resmi belgede sahtecilik" operasyonunda 5 kişi yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sancaktepe'de "tapu dolandırıcılığı ve resmi belgede sahtecilik" operasyonunda 5 kişi yakalandı

Sancaktepe\'de "tapu dolandırıcılığı ve resmi belgede sahtecilik" operasyonunda 5 kişi yakalandı
06.05.2021 12:45  Güncelleme: 12:55

Sancaktepe'de, gayrimenkul alım satımında "nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik" yaptıkları gerekçesiyle 5 kişi gözaltına alındı.

Sancaktepe'de, gayrimenkul alım satımında "nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik" yaptıkları gerekçesiyle 5 kişi gözaltına alındı.

Sancaktepe Kaymakamlığından yapılan açıklamada, Tapu Müdürlüğü tarafından Asayiş Büro Amirliğine 29 Nisan'da "nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik" ihbarı bildirildiği belirtildi.

Açıklamada, bu tarihten itibaren görevli personeller tarafından şüphelilerin takibinin titizle yapıldığı ve şüphelilerin işlem esnasında yakalandığı bildirildi.

Sancaktepe Asayiş Büro Amirliği tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında S.K., M.K., R.K., M.I., Ü.A.'nın gözaltına alındığı kaydedilen açıklamada, bir kişinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü aktarıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sancaktepe'de 'tapu dolandırıcılığı ve resmi belgede sahtecilik' operasyonunda 5 kişi yakalandı - Son Dakika


Advertisement