Sandık Kurulu Başkanları Malzemeleri Teslim Aldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sandık Kurulu Başkanları Malzemeleri Teslim Aldı

Sandık Kurulu Başkanları Malzemeleri Teslim Aldı
12.05.2023 14:39

Aksaray ve Afyonkarahisar'da sandık kurulu başkanları, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için kullanılacak malzemeleri adliyeden teslim aldılar.

Aksaray ve Afyonkarahisar'da ilçelerde ve köylerde sandık kurulu başkanları 14 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde kullanılacak malzemeleri adliyeden teslim alıyor.

Aksaray Adalet Sarayı'ndaki İl Seçim Kuruluna gelen sandık başkanlarına, oy pusulaları ve mühürlerin bulunduğu malzemeler imza karşılığında teslim edildi.

Sandık kurulu başkanları, malzemeleri ulaştırmak için görevli oldukları bölgelere doğru yola çıktı.

Afyonkarahisar'da Karaman Mahallesi'ndeki Merkez İlçe Seçim Kurulu'na gelen sandık başkanları da seçimdeki oylama sürecinde kullanılacak malzemeleri teslim alarak görevli bulundukları bölgeye götürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandık Kurulu Başkanları Malzemeleri Teslim Aldı - Son Dakika


Advertisement