Şanlıurfa'da sağanak nedeniyle tekstil fabrikasını su bastı; işçiler tahliye edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şanlıurfa'da sağanak nedeniyle tekstil fabrikasını su bastı; işçiler tahliye edildi

06.04.2026 19:20

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle bir tekstil fabrikası sular altında kalırken, işçiler güvenli bir şekilde tahliye edildi.

Şanlıurfa'da sağanak nedeniyle Birecik ilçesindeki bir tekstil fabrikası sular altında kaldı, vardiyada çalışan işçiler tahliye edildi.

FABRİKA SUYLA DOLDU

Kentte öğle saatlerinden sonra sağanak ve dolu etkili oldu. Şehir merkezinde bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken, aniden bastıran dolu yağışı nedeniyle vatandaşlar araçlarını ve kendilerini korumak için yoğun çaba sarf etti. Birecik ilçesinde ise sağanak sonrası bir tekstil fabrikasını su bastı.

Şanlıurfa'da sağanak nedeniyle tekstil fabrikasını su bastı; işçiler tahliye edildi

Fabrikada bulunan işçiler, biriken suyu tahliye etmek için uzun süre çalışma yürüttü. Su baskını sırasında zor anlar yaşayan işçiler, güvenli şekilde tahliye edildi.

Şanlıurfa'da sağanak nedeniyle tekstil fabrikasını su bastı; işçiler tahliye edildi

Belediye ekipleri, ilçe genelinde cadde, sokak ve yollarda oluşan su birikintilerine müdahale ederken, su baskınlarının yaşandığı ev ve iş yerlerinde tahliye çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da sağanak nedeniyle tekstil fabrikasını su bastı; işçiler tahliye edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement