Şanlıurfa'da Güneşli Havayı Fırsat Bilenler Balıklıgöl'e Akın Etti - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Güneşli Havayı Fırsat Bilenler Balıklıgöl'e Akın Etti

Şanlıurfa\'da Güneşli Havayı Fırsat Bilenler Balıklıgöl\'e Akın Etti

Hava sıcaklığının 25 dereceye ulaştığı Şanlıurfa'da, güneşli havayı ve hafta sonu tatilini fırsat bilenler, tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yoğunluk oluşturdu. Kent sakinleri ve çevre illerden gelen ziyaretçiler, Hazreti İbrahim'in doğduğu ve ateşe atıldığı yer olarak rivayet edilen Balıklıgöl'e gitti. Ziyaretçiler, dünyanın en büyük doğal akvaryumu olarak bilinen mekanda balıklara yem atarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Şanlıurfa ve Balıklıgöl'ü gezen ziyaretçiler, huzur bulduklarını ve güzel bir gün geçirdiklerini ifade etti.

30.03.2024 16:35  Güncelleme: 16:36

Hava sıcaklığının 25 dereceye ulaştığı Şanlıurfa'da, güneşli havayı ve hafta sonu tatilini fırsat bilenler, tarihi Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yoğunluk oluşturdu.

Kent sakinleri ve çevre illerden gelen ziyaretçiler, Hazreti İbrahim'in doğduğu ve ateşe atıldığı yer olarak rivayet edilen Balıklıgöl'e gitti.

"Dünyanın en büyük doğal akvaryumu" olarak bilinen ve inanç turizminde önemli bir yere sahip olan mekanda balıklara yem atanlar, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaretçilerden Mehmet Yiğit, Şanlıurfa ve Balıklıgöl'ü gezince huzur bulduğunu belirterek, arkadaşlarıyla güzel bir gün geçirdiklerini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Güneşli Havayı Fırsat Bilenler Balıklıgöl'e Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement