Belediye otoparkı içinde kurulan çadıra gelen vatandaşlar, yakınları ve çocukları ile birlikte, sıcak yemek yiyerek, iftarlarını açma fırsatı buluyor.
Çadır sorumlusu Sebahattin Tanta ve aşçı Fatih Çorbacı ile birlikte toplam 10 kişinin görev aldığı çadırda her gün tatlı, çorba, pilav ve ana yemek olmak üzere ortalama 4 çeşit yemek çıkıyor. Görevliler, oruç tutan yüzlerce vatandaşın zamanında ve sıcak yemeklerle oruçlarını açmaları için özverili çalışıyor.
İftar çadırı Ramazan sonuna kadar vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek. İftar çadırı misafirleri ise bu hizmet için başta Belediye Başkanı İbrahim Uslu olmak üzere, emeği geçen personele teşekkürlerini ettiler.
Son Dakika › Güncel › Sapanca Belediyesi İftar Çadırı Misafirlerini Ağırlıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.