Sapanca Belediyesi'nde Görev Değişikliği - Son Dakika
Güncel

Sapanca Belediyesi'nde Görev Değişikliği

Sapanca Belediyesi\'nde Görev Değişikliği

Sapanca Belediyesi'ne bağlı birim ve müdürlüklerde yeni görevlendirmeler yapıldı.

06.04.2012 11:26

Yapılan görevlendirmeler sonucunda, Teknik İşler Müdürlüğü'ne Sebahattin Tanta, Park ve Bahçeler Şefliğine Emin Şirin, Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne Mehmet Yaşar Arkan ve Ekipler Amiri görevine ise Hakkı Kaime getirildi.

Yapılan değişikliklerin bir kan değişimi olduğuna dikkat çeken Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu: "Yeni görevlendirme yaptığımız arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Çalışmalarımız aksamadan devam ediyor, yapılan değişikliklerde göreve yeni gelen arkadaşlarımız daha da azimle çalışacak ve Sapanca için hizmet vermeye devam edecekler. Hep beraber bir aileyiz, bu aile ilçemiz ve Sapancalı vatandaşlarımız için çalışacak. Yapılan değişikliklerin belediyemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Teknik İşler Müdürü olarak atanan Sabahattin Tanta, yeni görevimizde bize güvenen Başkanımız İbrahim Uslu'ya teşekkür ediyorum. Göreve geldikten sonra var gücümüzle çalışıp, yapılan proje ve çalışmalarda koordineli çalışarak sorunsuz bir şekilde belediye hizmetlerini sürdürmeyi amaçlıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sapanca Belediyesi'nde Görev Değişikliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement