Bartın'da Şarampole Yuvarlanmaktan Son Anda Kurtuldu - Son Dakika
Güncel

Bartın'da Şarampole Yuvarlanmaktan Son Anda Kurtuldu

Bartın\'da Şarampole Yuvarlanmaktan Son Anda Kurtuldu

Bartın'da kontrolden çıkan bir otomobil, şarampole devrilmekten son anda kurtuldu.

15.08.2014 09:33  Güncelleme: 09:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da kontrolden çıkan bir otomobil, şarampole devrilmekten son anda kurtuldu.

Amasra Çakraz karayolunda meydana gelen olayda, Çakraz plajından dönen Selim Kolu yönetimindeki BL-040-LD Hollanda plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanmaktan son anda kurtuldu. Büyük panik yaşayan Halil Kolu, yeğeni Selim Kolu ve yeğeninin eşi Fatma Kolu, otomobilin dengesi bozulmaması için uzun süre araçtan inemedi. Aracı gören vatandaşların yardıma koşmasıyla yolcular sakinleştirildi. Olay yerine çağrılan traktör ile araç çekilerek olası bir facia önlendi.

Çakraz'dan Amasra'ya gitmek için Şeyhler köyü yolunu tercih eden Selim Kolu, yeni yapılan yol çalışmalarında yüksekte kalan yolun kesildiğine dair hiçbir işaretleme ve uyarı levhası olmadığını belirterek, yolu devam ediyor gibi algılandığını ifade etti.

Hollanda'dan yola çıkarak memleketi Giresun başta olmak üzere 3000 kilometre yol yaptığını ama bu şekilde bir saçmalık görmediğini söyledi. Vatandaşlarda bu bu yolun kapatılmamasının büyük bir hata olduğunu ve ciddi sonuçlar doğurabileceğini belirterek daha öncede birçok kazanın meydana geldiği yolda gerekli tedbirlerin alınmasını istedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bartın'da Şarampole Yuvarlanmaktan Son Anda Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement