Şatıroğlu'na "Yılın Futbol Oskarları" Ödülü - Son Dakika
Güncel

Şatıroğlu'na "Yılın Futbol Oskarları" Ödülü

Şatıroğlu\'na "Yılın Futbol Oskarları" Ödülü

"Yılın Futbol Oskarları" ödülünü alacak hem de ödül alan diğer spor adamlarına ödüllerini takdim edecek.

30.04.2013 09:24

Marka Futbol tarafından düzenlenecek "Yılın Futbol Oskarları Ödül Töreni" programına Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Akın Şatıroğlu katılarak, hem kendisine takdim edilecek "Yılın Futbol Oskarları" ödülünü alacak hem de ödül alan diğer spor adamlarına ödüllerini takdim edecek.

İstanbul'da yarın düzenlenecek olan ve ülkemizin üst düzey ve seçkin futbol adamlarından oluşan juri tarafından oluşan ''Marka Futbol Yılın Futbol Oskarları" Ödül Törenini spor yorumcusu Ümit Aktan sunacak ve 2012 – 2013 sezonunda yılın futbol adamlarına ödülleri takdim edilecek.

Bir dönem Elazığspor Kulüp Başkanlığı yapan ve Elazığspor'u önce Bank Asya ligine ardından da Süper lige çıkma yolunda tüm altyapı ve puan avantajıyla kulübü iyi bir noktada yeni yönetime devreden, ardından da geçtiğimiz yıl yapılan TFF Genel Kurulunda Yıldırım Demirören ve ekibi tarafından Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Akın Şatıroğlu, ilimizi temsilen gecede ödül alacak ve ödül alacak futbol adamlarına ödüllerini takdim edecek.

Üst düzey spor adamlarının katılımıyla gerçekleşecek gecede Ümit Yaşar ve Ayşegül Pınar programda sahne alacak. Gecede kulüpler, futbolcular, teknik adamlar, hakemler, yazarlar, gazeteciler, radyocular, muhabirler, spor yayın yönetmenleri ödül alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şatıroğlu'na 'Yılın Futbol Oskarları' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement